Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy pojawiają sie objawy ciązy

Polecane posty

Gość gość

kiedy pojawiają sie jakie kolwiek objawy ciązy ?

Gość gość
Nawiedzone staraczki z kafe zaraz ci napisza ze po sexie juz mdłości mialaly a tydz po tomultum objawów Prawda jest taka ze prawdziwe objawy nie urojone SA około 6-9 tyg

Gość gość
Pierwszy objaw ciąży to brak miesiączki (chociaż są kobiety, które ją mają będąc już w ciąży). Później różnie ok. 6 tyg mogą pojawić się mdłości, senność, zmęczenie, wrażliwość na zapachy.

Gość gość
nie mają miesiączki, tylko najwyżej plamienia/krwawienia

Gość gość
a kiedy twardnieje podbrzusze ..? i wogole . jestem 10 dni przed miesiączką i boje sie ze bd w ciązy i kiedy macica sie powieksza i wgl?

Gość gość
Tak tylko one nazywają to okresem.

Gość gość
Z tym to różnie bywa :) Mi brzuch się powiekszył zauważalnie ok. 14 tyg ciąży.

Gość gość
10 dni prze miesiaczka to jesteś zapewne ledwie po owulacji, więc do pierwszych objawów jeszcze daleko

Gość gość
Najlepiej jak kupisz test ciążowy - nie musisz czekać na żadne objawy. Poczekaj jeszcze tydzień i zrób test.

Moim pierwszym objawem była podwyższona temp. Zauważyłam to jeszcze przed terminem @, do tego bóle piersi i bóle brzucha jak przy @. Nawet do głowy mi nie przyszło, że to ciąża bo dopiero co zaczęliśmy się "starać". Myślałam, że się po prostu przeziębiłam skoro mam podwyższoną temp. Teraz jestem w 6 tygodniu i zaczynają mi się mdłości i zaparcia :D Drażnią mnie zapachy ale też bez przesady. W sumie to wszystko.

Gość gość
a od stosunku mineło 5 dni ale jak dotykam podbrzusza to jak byh było takie twwarde i mam uczucie jak by cos w moim bzuchu sie działo .. i dodam ze kochałam sie z facetem w dzień płodny i nie spuścił sie we mnie . mam sie bać?

Gość gość
dziewczyno o czym ty mówisz, nic się w twoim brzuchu nie dzieje takiego, co by powodowało jego twardnienie, 5 dni po stosunku, to nawet zagnieżdżenia jeszcze nie było

Gość gość
a jest mozliwosc ze przed miesiączką powiększa sie macica i wogóle?

Gość gość
u mnie pierwszym objawem był brak okresu. :)

Może być uczucie jakby sie powiększała macica coś w stylu ciągnięcia w podbrzuszu ale to tuż przed spodziewaną @ albo już po a nie na 10 dni przed!! Pewnie jeszcze nie doszło do zagnieżdzenia wiec objawów nie ma, chyba że urojone jak to wcześniej koleżanka napisała