Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

mój syn nie ma sprecyzowanych planów co do szkoły pozagimnazjalnej, w moim miescie i osciennych nie ma dobrego Liceum ani jakiegos interesujacaego technikum. Pomocy co mu doradzic? Ma isc do LO czy technikum np elektrycznego lub samochodowego czym w ogole sie nie interesuje.

Gość gość
Niech idzie tam gdzie ON chce a nie ty. Moze nie chce isc do liceum,technikum tylko do zawodówki? jego wybór a ty jeszcze kierunek bd mu wybierac no lecz sie babo

Gość gość
Dlaczego mnie obrazasz? Takiego mamisynka sobie wychowalam to mam, jestem starsza moige mu cos podpowiedziec skoro sam nie wie gdzie isc..jakies za i przeciw.. Czy Polak Polakowi zawsze musi byc wilkiem? Ładnie grzecznie zapytalam i zostalam obrazona jak smiec....

Gość gość
poszukaj informacji, gdzie robią dni otwarte albo gdzie wystawiają się szkoły (np. targi). Niech on zbierze jak najwięcej informacji o szkołach, niech porozmawia z uczniami tych szkół, weźmie ulotki o profilach

Gość gość
Dziekuje, to samo doradzalam. Kwestia jest tylko czy LO czy technikum...Mlodziez jest dziwna, generalnie niczym sie nie interesuja..

Gość gość
to zależy czy ma aspiracje na studia czy chce mieć jakiś zawód. Na marginesie jestem za dobrym technikum.

Gość gość
chce studia ale takze chce miec inny zawód -czyli technikum... mieszkam w zadupiu stad moje dylematy, tu nic ciekawego nie ma:(

Gość gość
zastanów się, bo dojeżdżanie nie wiadomo gdzie, to też kiepskie rozwiązanie. A internat dla takiego młodego chłopaka może być trudny.

Gość gość
wlasnie to moj dylemat, po coma sie wloczyc po pociagach chodzac do byle jakiego LO lub technikum jak w miescie obok w domu ma takie same standardy...to jest wlasnie to...

Gość gość
i niech się nie sugeruje tym, gdzie koledzy pójdą do szkoły.

Gość gość
wlasnie tak samo mysle, dziekuje:)