Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Załamana251288

Jestem załamana

Polecane posty

Witam!mam problem i proszę o szybką odpowiedź 16 listopada dostałam miesiączkę i niestety nie mam jeszcze regularnej,wczoraj pojawiło się brązowe plamienie nie wiem dlaczego,ale minęło 17 dni od ostatniej miesiączki więc to nie możliwe że znów dostanę okres.Błagam was pomóżcie mi bo strasznie się boję bo czytałam na internecie o tym że to może być ciąża albo rak szyjki macicy.Dziwie się że nie mam jeszcze regularnej miesiączki bo mam 25 lat a jak byłam u ginekologa to powiedział mi że ona powinna się uregulować do 18 roku życia ale niczego mi nie przepisał.Co mam o tym myśleć?Czy naprawdę to może być coś poważnego?

Gość gość
nieregularność miesiączek jest bardzo częstą przypadlością to na pewno nic strasznego powinnaś coś dostać od gina na wyregulowanie okresu idź do innego bo ten u którego byłas to konował ;p

Skąd to brązowe plamienie które miałam raptem 2 dni czy to naprawdę ciąża albo rak szyjki macicy.Mam straszny ból brzucha i bolą mnie piersi,wczoraj strasznie źle się czułam brało mnie na wymioty i na dodatek miałam bardzo silny ból głowy nie wiem co o tym myśleć bo pierwszy raz mi się takie coś przydarzyło.Pomóżcie mi znaleźć odpowiedź bo sama myśl o tym przyprawia mnie o dreszcze.

Gość gość
ale jesteś przeokropną panikarą, i pomyśleć, że masz 25 lat, po pierwsze - bierzesz tabletki anty? od nich może się pojawić takie plamienie. Po drugie idź do normalnego ginekologa

Gość gość
no z tymi anty to nie tak do końca nie chcę cię łamać ale ja 31 tydzień ciąży tabletkowej poprostu nie działają na każdego :) ale moim zdaniem panikujesz za bardzo wyluzuj i zrób test i idź do ginekologa bo jak oś to tabletki musisz odstawić

Nie biorę żadnych tabletek antykoncepcyjnych bo chłopak się zabezpiecza prezerwatywami ale nie mam pewności czy prezerwatywa nie pękła.Dziękuję za szczerość!!!