Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umówić się z nim czy nie S

Polecane posty

Gość gość

Napiszę krótko :P Gadam na portalu randkowym z facetem, w moim wieku (dorośli, nie dzieci). Przyjemnie się nam rozmawia, zaprosił mnie na spotkanie na żywo, ale mam dylemat - on w profilu ma że szuka ładnej, zgrabnej i powabnej, a ja jestem przy kości, a wręcz gruba - mam to napisane w profilu, mam też zdjęcia sylwetki. I teraz nie wiem czy się spotkać czy nie :o Teoretycznie powinien wiedzieć że nie jestem zgrabna (przeglądał i przeczytał mój profil, często nawiązuje w rozmowie do rzeczy które mam tam napisane), ale jeśli nie zwrócił na to uwagi, i dojdzie do spotkania a on zwieje... :o Poczuję się c*****o. Oszczędzić sobie tego czy zaryzykować?

Gość gość
Anyone? Żadnej porady, nawet w kafeteryjnym stylu? 😭

Gość znacznie lepiej zrobisz
Umawiajac się ze mną (kwiat3k) ;p

Gość gość
Nie wiem kim jesteś ;)

Gość znacznie lepiej zrobisz
Wartym zainteresowania chłopakiem ;)

Gość gość
ja bym chyba przed spotkaniem nawiazala jednak do tego tematu ... w jakikolwiek sposob ale wolalabym wiedziec niz potem beczec w poduszke :) naprawde :)

Gość gość
znacznie lepiej zrobisz - No nie wiem, nie znam się, ile lat masz? :P 2013-12-05 23:17:50 gość Właśnie się zastanawiam czy wypada niby w żartach napisać czy przy piwie mu nie będzie przeszkadzało że nie jestem zgrabna, ładna i powabna.... Bo nie wiem jak inaczej ten temat poruszyć :(