Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawcio26

Jestem nienormalny wejdźcie i poczytajcie

Polecane posty

Gość Pawcio26

Uwielbiam wykorzystywać kobiety lecz robię to w sposób dziwny. Nie mam warunków by po prostu je zdobywać i wykorzystywać. A zatem wyłapuję je w internecie i zaczynam z nimi pisać. Prawię komplementy, ślę czułe słówka. Po kilku miesiącach pisania umawiam się z nimi i posyłam na spotkanie mojego przystojnego kolegę. On ma seks za darmo a ja satysfakcję że wykorzystujemy kobiety. On wysłuch**e co one mają mu do powiedzenia, one snują plany wspólnej przyszłośc***plany dot. związku. On przytakuje i r***a je. Sugeruje urozmaicenie w łóżku. One myślą ze są w coraz poważniejszym związku i coraz bardziej zanurzają się w świecie jego fantazji seksualnych. Sam bym to robił gdybym był przystojny. Przepraszam że długie. Co o tym sądzicie? Dlaczego tak mam? Jak z tego wyjść?

Gość gość
wspanialomyslny jestes, tak dalej

Gość bucherwurm
nie wierzę

Masz kompleksy , wysyłasz przystojnego kolegę poniewaz sam nie jestes pewny siebie , powiedx mi czy Ciebie skrzywdziły jakies kobiety ? Musiałes być skrzywdzony w przeszłosci i przez to masz ogromne kompleksy i w ten sposób prubujesz je podleczyc i zapomnieć o tym .

Gość gość
The Sims na żywo. Jesteś zwyczajnym no-lajfem, tylko inteligentnym co stawia Cie w jeszcze gorszym swietle, bo marnujesz potencjał i czas na ustawianiu kogoś komu i tak bozia dala.To tak jakbyś powiedział kumplowi "stary nie chodz do pracy, ja za ciebie bede z********al a ty wez wyplate i baw sie dobrze" i w dodatku miał poczucie, że jesteś z******ty bo oszukałes system. Jak to kobieta wiem, ze moglbys mnie zainteresowac, ale bedziemy mieli okazji sie poznac, trudno, kolega Ci.opowie jak było..

Gość gość
* nie bedziemy mieli

Gość Pawcio26
Nie tylko piszę z nimi przez internet, także wymyślam smsy. Tak je nakręcam że zgadzają się na upokorzenie i mają z tego podnietę. Robię z tych kobiet zwykłe seksualne niewolnice. Czasami też jak taka relacja w łóżku zajdzie już daleko kolega sugeruje trójkąt ona i dwóch facetów, tym drugim jestem oczywiście ja.

Gość Pawcio26
Lubię też jak piszę do porządnych z wyglądu dziewczyn, po kilku miesiącach kolega je tak rozkręca że stają się autentycznie atrakcyjne bo zaczynają się ubierać inaczej, stopniowo coraz bardziej wyzywająco. Zresztą ich opory się łamią poprzez wyuzdany seks, to oczywiste. On je tj. aktywuje seksualnie a ja czasami dołączam gdy dziewczyna się zgadza.

Gość Pawcio26
"Jesteś zwyczajnym no-lajfem" To akurat nie prawda bo jakbym był to bym nie potrafił wkręcać laski. Powiem tak nie zaufam już żadnej kobiecie bo każdą można sk***ić.

Gość gość
Oddaję ci kał do ryja :-)

Gość Pawcio26
Chłopczyku i co się podniecasz niezdrowo tym że twoją matkę, siostrę i dziewczynę może przelecieć taki frajer i jego kolega przystojniak?

Gość gość
Jasne :D idź dziecko się połóż, szkoła niedługo.

Gość gość
Każda się na to nie nabierze, pracujecie (w co szczerze) wątpię) nad tymi bardziej prostymi i łatwymi przypadkami, tylko pozazdrościć :D jednak facetowi dużo do r******a nie trzeba :D

Gość kce mi sie róhać
znacie jakies fajne strony z ostrym ru cha niem:-0