Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

czy zostac u chlopaka na noc podczas pierwszej wizyty w jego domu

Polecane posty

Gość smutna104

jestem z moim chłopakiem od pol roku..on mieszka ode mnie okolo 90km ale ze studiujemy w tym samym miescie, czesto przebywa u mnie i zna moich rodzicow ostanio pow ze chcialby zebym do niego pojechala tyle ze on sie upiera zebym spala u niego w domu podczas pierwszej wizyty i na drugi dzien sobie wrocimy.. nie wiem czy to odpowiada tak spac od razu u chlopaka?? bo mi bedzie glupio wiec nie wiem czy jego rodzice tego nie odbiora ze jaka moze latwa jestem czy cos?? prosze o rady jechac czy nie??

Gość gość
pierwsza wizyta to trochę za szybko ale dziś zmieniają się pewne standardy i kobiety często nie uważają się za łatwe jak sypiają z kimś ledwo co poznanym

Gość gość
Chcesz zostać uznana za dzieeewkę? To zostań.

Gość gość
a uprawiacie seks czy nie? bo jak tak to bez sensu pytanie. teraz to ładnie oieknie a tak o wiadomo. ja bym w nosie miała. jak nie mają nic przeciwko, to tymbardziej

Gość smutna104
powiedzial ze bede w innym pokoju, tylko ze on chce zebym pojechala do niego bo ona ma duzo zalatwien bo jest raz na tydzien w domu. mysliscie ze za szybko??

Gość smutna104
no tak uprawiamy, ale to co oznacza ze juz spac powinnam przy pierwszje wizycie u niego w domu??

Gość gość
ja zostawalam na noc u swojego chlopaka, teraz meza, jak przyjezdzalam do niego do domu, ale kazde z nas spalo w osobnych pokojach, wiadomo ze u jego rodzicow nie bedziemy w jednym lozko spali hehe

Gość gość
Tak jest, można się pieeerddollić, ale nie pod nosem rodziców. To byłoby niemoralne!!

Gość smutna104
ale mi nie chodzi o ogolne zostawanie u niego w domu kiedys tam, tylko konkretnie czy przy pierwszej wizycie kiedy nie znam jego rodzicow jeszcze,nikogo czy po prostu wypada cos takiego??

Gość smutna104
bardzo prosze o jakies rady:)

Gość smutna104
poradzi ktos cos??:)

Gość gość
jak w osobnym pokoju to spoko - nie pomyślą że jesteś latwa a juz on wie najlepiej czy rodzice nie mają nic przeciwko gościowi. Przyjmowanie gości na noc w domu jest raczej normalne.. co innego jakbyscie mieli spac w jednym łóżku.

Gość gość
mój brat jak przywiózł swoją dziewczynę to mama taktownie chciała się dowiedzieć czy im razem czy osobno pościelić... próbowała cośtam przebąkiwać że może nie wypada a ten tylko wypalił "u mnie i koniec" i tematu nie było więcej, ani pytań :) są małżeństwem od 7 lat :)

Gość gość
ja byłam pare mcy z facetem, z wyjazdem z nim pod namiot nie było żadnego problemu za to jak mnie odwiózł po wakacjach do domu to sie zapytałam czy moze zostać na noc bo zmeczony po długiej drodze... mama jak sie dowiedziała że chodzi o spanie w moim pokoju to sie oburzyła okrutnie. Powiedziałm tylko "mamo, moje łozko jest większe niz namiot z którym z nim przez ostatni tydzien mieszkałam" I juz nie protestowała :)

Gość smutna104
a jak powiedzialam ze taki mam zamiar w domu moim rodzica ze jade do mojego chlopaka i ze tam spac bede to stwierdzili zeee straszna glupote robie i ze nie wypada itp

Gość smutna104
nie chodzi mi o to ze cos tam bede z nim robic bo to w nie wchodzi w gre ale czy wypada spac tak od razu w jego domu?? bo on ani razu u mnie nie spal chociaz juz pol roku u mnie przesiaduje

Gość gość
jesli on mieszka z rodzicami, to tylko oni maga cie zaprosic, nie on, zwlaszcza na noc. Z pierwsza wizyta? Daj spokoj. Wystarcza 3 godziny. Po co ci to.

Gość smutna104
chyba masz racje przedmówco... nie wykluczam tego ze nigdy spac u niego nie bede bo za 2 miesiace mamy slub u niego w rodzinie wiec wtedy sie pewnie zdarzy..ale zeby od razu u niego spac to sie wstydze tego i glupio by mi bylo raczej chociaz on twierdzi ze to normalne skoro daleko mieszkam

...jakieś dziwne to pytanie i sposób podejścia, jeżeli się kogoś gości w domu a są ku temu warunki aby miał osobne spanie, to gdzie tu jest problem ? Co za różnica czy pierwszy raz ? ...przecież kiedyś ten pierwszy raz będzie, inaczej nigdy nie będziesz tam spała :) znacie się pół roku, coś się zmieni jak znajdziesz się tam za rok ? To że pierwszy raz przedstawi Cię rodzicom nie znaczy że po prezentacji musisz się zwijać do domu zwłaszcza jeżeli masz daleko. Znając sytuację sam zaproponowałbym dziewczynie syna aby się nie goniła tylko została skoro w domu dość miejsca.

Gość gość
prawdziwa kobieta wolna uprawia seks z nieznajomymi