Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojaszek33

Orgazm nosem POMOZCIE

Polecane posty

Gość wojaszek33

Moze to wydac sie glupie, ale.... ostatnio podczas robienia dobrze mojej milej zaczalem bezwiednie pocierac ja nosem... wtedy zaczela nagle mocniej jeczec i tak jakby ruszac biodrami w moja strone.... robilem to dalej chcac jej sprawic przyjemnosc i ona doszla od tego... czy to jest dziwne????? prosze zwlaszcza panie o opinie... czy lubicie to???? moja byla zachwycona po wszystkim glupio mi bylo sie spytac :) :) :)

Gość gość
Co Ty powiesz, Pinokio?

Gość wojaszek
hahaha pinokio to ja nie jestem :) :)

Gość wojaszek
podpowiedzcie

Gość Eguardo
Słuchaj .. co ja o tym twierdzę to C***owiem.. myślę ze orgazm u Twojej kobiety został wywołany tylko i wyłącznie cieplym powietrzem z Twojego nosa.. po prostu Twoja partnerka jest moze i wyczulona na ciepłe powietrze które ją najwidoczniej podniecilło. im bliżej byłes jej c**ki to ona bardziej odbierała te pieszczoty intensywniej. Spowodowane to jest najpewniej ogromnym umiejscowieniem na łechtaczce 8000 zakończeń nerwowych. Nic w tym dziwnego ze Twoja partnerka się mocno w tym momencie podnieciła i dostała Orgazmu Tyle jestes w stanie na to odpowiedzieć. Mogę cos Ci jeszcze polecić ze swojego doświadczenia. podczas gdy będziesz blisko jej muszelki.. spróbuj chuchać np ciepłym powietrzem na jej c**kę tylko powoli i jednostajnie.:) albo dorzuc do tego pieszczoty jezyczkiem ale w środku.jeśli masz na tyle długi języczek że Ci się tam zmieśc****ozdrawiam.

Gość Eguardo
za bardzo odpowiedziałem naukowo?? bo nie widze podziękowania

Gość gość
Tak, Dżepetto. Jesteś bardzo mądry. Idź już spać.

Gość wojaszek33
A może to od tego, że jej w trakcie wsuwałem do pupy solidną marchewkę?

Doszła? Doooszła! No i pięknie :) Ładnie Ci tam odpowiedział Eguardo. Czy to ważne czym ją pocierałeś? Palcem nosem czy językiem? ważny jest efekt końcowy ;)