Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amy123

Być może Ty możesz mi pomóc

Polecane posty

Gość Amy123

Obecnie znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji finansowej, być może ktoś z Was jest w stanie mi pomóc. Z góry uprzedzam ,że nie interesują mnie pieniądze. Nie, nie mieszkam pod mostem póki co. Mam w domu internet, a nawet komputer. Sytuacja mojej rodziny pogorszyła się w ostatnich miesiącach. Mama wynajmuje mieszkanie, co pochłania większość naszych pieniędzy, i zwyczajnie nie starcza nam na cały miesiąc na jedzenie. Do tej pory musieliśmy liczyć się z każdym groszem, ale byliśmy w stanie przeżyć pełen miesiąc, zrobić skromniejsze święta. W tym roku nawet o tym nie myślę. Mama bezskutecznie szuka pracy. Ma wyższe wykształcenie, ale jest przewlekle chora. Być może jest wśród Was ktoś, kto może mi pomóc. Myślę tu o paczkach żywnościowych, lub może ktoś z Waszych znajomych szuka na terenie Dolnego Śląska kogoś do pracy z językiem rosyjskim? Bardzo proszę powstrzymać się od złośliwych komentarzy, nie jest mi łatwo prosić o jakąkolwiek pomoc, ale już nie mam pomysłów na to jak poradzić sobie w tej sytuacji... Żeby uniknąć podszywania się pod mój nick etc. , proszę o kontakt mailowy, introspekcja@tlen.pl

Gość gość
czemu nie nalezycie do szlachetnej paczki ?