Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekowa2

Czy ktoś wie co TO może być

Polecane posty

Gość lekowa2

Witam. Od ok 2 miesięcy cierpię na coś.. mam wrażenie że to nerwica, albo wrzody albo już sama nie wiem co Na początku przez jakiś czas było tak że nie mogłam się załatwić (kał). Potem po jakimś czasie to się polepszyło troche.. I potem zaczął mnie piec żołądek (tak piecze na chwile co jakis czas). Czasami też występuje ból żołądka... Częste bóle głowy.. A od kilku dni nie daje mi spokoju dziwne uczucie pełności jakby w gardle (nie potrafię tego opisać) jakby duszności... Ostatnio jak się przebudziłam w nocy to ciężko mi bylo wziąć pełny oddech... LUDZIE CO TO MOŻE BYĆ. Czy to są jakieś poważne objawy związane z chorobami tarczycy albo żołądka? Czy to jakaś nerwica może? Dodam że bardzo często się denerwuje, stresuje przez prace szkołe i ludzi BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZI, O PODZIELENIE SIĘ JESLI WY TEZ TAKIE COS MIELISCIE

Gość pierdolenie o szopenie4
Może coś z jelitami się dzieje. Może jakiś guz gdzieś uciska. Do lekarza.

Gość aglinka
Robale może...

Gość pierdolenie o szopenie4
No w sumie. Jakieś tam objawy są, że może robaki. Owsiki np. niektórzy to fatalnie przechodzą

Gość gość
Trudno ocenić tak czy stan ten można uznać za nerwicowy. Ma tego pewne cechy ale moja rada jest następująca-czas w jakim to się rozwija sugeruje że powinnaś najpierw udać się z tym do lekarza-internisty. On skieruje cię w razie potrzeby do innych lekarzy na konsultacje lub ewentualne badania.Wszystko to pozwoli zweryfikować jakie jest tego podłoże i czy może jest ono nerwicowe.

Gość gość
moze nerwica

Gość gość
pieczenie, brak oddechu i ból to raczej na zgagę wygląda :) Pewnie jakieś dziwne potrawy ze sobą łaczysz