Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet ktore nie chca miec dzieci

Polecane posty

Gość gość

Po co wchodzicie na tematy dotyczace rodzicielstwa, dzieci, ciazy i staran o nia? Przeciez Was ten temat nie interesuje to po co wylewacie na tych tematach swoje frustracje? Ja np. nie lubie ogladac sportu i nie interesuje sie nim i do glowy by mi nie przyszlo siedziec na forum i bluzgac w tematach np. o pilce noznej i pisac ze jak kogos to intersuje to jest debilem. A tu co chwile ktos pisze ze po co Wam te bachory, ze kobiety ktore rodza to sa maciory itp. Albo w temacie w ktorym dziewczyna pisze ze odklada kase na leczenie w ciazy jada po niej ze jest debilka, ze nie powina sie rozmnazac, ze geny ma zle i naelzy argument ze przeludnienie jest... No nie rozumiem po co tracic czas i energie na tematy ktor Was nie dotycza i nie chcecie by Was nie dotyczyly?No ludzie opanujcie sie. I zaznaczam ze nie mam nic do decyzji o tym ze nie chcecie miec dzieci, to Wasza sprawa i nic nikomu do tego, ale dajcie zyc tym ktorzy dzieci maja i widza w tym sens.

Gość gość
Ja nie wierzę, że to są prawdziwe kobiety, które podjęły decyzję o tym, że nie chcą mieć dzieci, bo takie z reguły mają ciekawe życie i nie wchodzą na forum dotyczące tematu, który ich nie interesuje. Te wpisy są autorstwa znudzonych gimnazjalistek z napięciem przedmiesiączkowym ot co!

Gość gość
Wierzysz w to, że te, które nie chcą mieć dzieci tutaj wchodzą? Otóż ja nie wierzę. Myślę, że po prostu część matek nigdy nie poczuła się w tej roli dobrze i ma dziecko, którego nie chce, nie kocha a nawet nie lubi. To bardzo smutne. Myślę, że to właśnie te nazywają inne bachorami. Jest jeszcze inna opcja- to szczeniaki z gimnazjum, które dla zabicia czasu hejtują.

Gość gość
Witaj zgadzam się z tobą ale zwróćmy uwagę że tylko kobiety są takie wredne moim zdaniem to są kobiety z rodzin patologicznych zero wykształcenia bez kultury osobistej, bezwzględne i nie pamiętają że one też były dziećmi czyli jak one mówią bachorami to właśnie one takie są aż matką ich współczuję że takie bachory urodziły bo inaczej ich nie można nazwać tak że wypad wszystkim dziewczyną które takie posty wypisują przepraszam dziewczyną to zbyt ładne określenie wypad właśnie takim bachorom

Gość gość
Moze i tak, ale i tak tego nie rozumiem. Mnie osobiscie nie dotykaja te teksty ale jak czytam ze ktos pisze dziewczynie ktora ma dwa poronienia za soba ze nie powinna sie rozmnazac bo jest debilka itp. to mnie krew zalewa. Kto komu daje prawo odnosic sie do innych w taki sposob. A na zywo pewnie slowa z siebie wydusic takie frustratki nie moga.

Gość gość
no niestety kochana to jest net i tu można wszystko a niektóre babska właśnie taki są ...................ja znam taką osobiście niestety

Gość gość
A może jednak "wypad wszystkim dziewczynOM " :P Jak dla mnie... to bardziej WYPAD WSZYSTKIM ANALFABETOM :P

Gość queczuaa
niestety wiekszosc to gowniary albo sfrustrowane babole ktore nie maja faceta i sa zazdrosne tyle JAK KTOS JEST MADRY TO IGNORUJE

Gość gość
A ja myślę, że są to kobiety silnie sfrustrowane z jakimiś być może niespełnionymi pragnieniami. Chcą się wyżyć, dowartościować, prawdopodobnie w realnym świecie tego zrobić nie potrafią więc uderzają tutaj. Mi też się kiedyś wydawało, że nie chcę mieć dzieci, ale do głowy by mi nie przyszło żeby wchodzić w ogóle na jakiekolwiek forum i tak jeździć po innych. Teraz jestem w ciąży i z chęcią wchodzę na forum żeby poczytać, trochę informacji zaczerpnąć

Gość gość
A może jednak "wypad wszystkim dziewczynOM " jezyk.gif Jak dla mnie... to bardziej WYPAD WSZYSTKIM ANALFABETOM jezyk.gif @ to jak te kozy zwracają na to uwagę też jest zabawne piszmy więc dyktando z polskiego tylko ocena na kafe jest jedna patologia

Gość gość
To są chorzy psychicznie ludzie którym nic i nikt nie jest w stanie w realnym życiu pomóc. Te kobiety które nie mogą mieć dzieci (czyt.nie chcą) potrafią założyć temat typu "Jak zaciążyć" " I znowu rozczarowanie" a potem za kilka minut z roczarowania i frustracji wchodzą na temat który założyła matka i próbuję jej dowalić z całych sił. Na kafe ogólnie siedzi mnóstwo nieszczęśliwch osób. Mąż mi raz powiedział czy tak piszę szczęsliwy i poskojny człowiek? Nie, tak piszą osoby czujące niepokój, złość . Lepiej nie reagować niż się wykłócać.

Gość gość
Ja sie nie wyklocam z nimi tylko zglaszam obrazliwe posty do usuniecia :-) A wytykanie komus bledow w pisowni jest oznaka wysokiego braku kultury i... argumentow :-)

Gość gość
Z tymi nieszczęśliwymi osobami to chyba masz rację. Gdy jestem szczęśliwa i spokojna do głowy mi nie przychodzi na kafe siedzieć bo mam ciekawsze rzeczy do roboty. A teraz leczę depresję i często tu siedzę z nudów i niechęci do życia.

Gość gość
Ale tak jest z wieloma tematami. Niedawno dziewczyna pisała, ze się bardzo cieszy, bo kupiła dla siebie ubrania za 200 zł. Zaraz znalazło się mnóstwo pogardliwych postów, że "one to nie wychodzą z domu, jeżeli maja wydać takie grosze". Po co ludzie takie coś piszą? Aby innym dokuczyć, dowartościować się? No po co? Dziewczyna cieszyła się, ze kupiła coś dla siebie, a wyszło że jest zwykłą nędzarką.

Gość gość
Skomentować nie można?

Gość gość
Jeśli kupiła ubrania za 200zł i wyszła na nędzarkę to ja kuźwa nie mam pytań. Kiedyś mieszkałam za granicą i miałam dobrą sytuację finansową, biegałam na shoppingi co tydzień i miałam mnóstwo ciuchów, ale kupowanie ich nie sprawiało już takiej radości. Teraz jest inaczej. Od 3 lat kupuję ubrania wyłącznie w lumpeksie i jak ostatnio kupiłam sobie nowe spodnie w H&M za 39 zł to cieszyłam się z nich jak głupia :)

Gość gość
dokładnie co to im daje jak tak sypną bachorem , patolem czy dzidą jedno jest pewne po tym co piszą od razu można stwierdzić jaka jest ich klasa za słownictwo jak z rynsztoka i potem ja mam wierzyć że dla takiej laski 200 zł to drobne pewnie one nawet tyle nie mają to chociaż tak sobie poprawią humor a co do siedzenia na kafe to na szczęście normalni ludzie też są:)

Gość gość
autorko takie kobiety tu nie wchodza a omijaja ta czesc forum szerokim lukiem tak jak ja jak jeszcze dziecka nie mialam i nie bylam pewna czy chce je miec;)