Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamieszkam z nim po dwoch spotkaniach i

Polecane posty

Gość gość

chce spytac czy takie rozwiazanie nie wplynie niekorzystnie na zwiazek. Poznalismy sie przez internet, rozmawiamy na skype i spotkamy sie w swieta. Wyjezdzamy razem za granice. Czy ktos rownie szybko zamieszkal z partnerem? jak to odbilo sie na relacjach i zwiazku ?

Gość gość
kiepsko to o tobie świadczy. Wiesz - puszczalska. Zresztą nie znasz faceta (internet się nie liczy, bo tu każdy może być tym, kim chce być), nie wiesz czy to nie jakiś wariat, zazdrośnik, psychopata, erotoman itd.

Gość kuczorek
ja zamieszkałam z moim mężem od razu. Ale nie poznałam go przez neta- może najpierw go poznaj lepiej a potem sie z nim wybieraj za granicę?

Gość gość
spedzi ze mna trzy tygodnie u mnie, jedziemy tez do jego rodzicow. takze nie boje sie ze bedzie erotoman itp., mieszaknia nie wynajme oddielnie bo to by sie nie oplacalo finansowo. boje sie tylko ze nie poznam go zbyt dobrze i ze moga wyniknac jakies nieporozumienia

Gość gość
pilnuj paszportu,dobra rada..

Gość gość
nieporozumienia to na bank wynikną. Zresztą jak się dzielić kasą z obcym facetem? Będziecie spać oddzielnie? Chyba nie rzucisz mu się od razu do łóżka? Widziałaś go już kiedyś?

Gość gość
skąd wiesz, że nie jest jakimś alfonsem i nie chce cię wywieźć do burdelu?

Gość gość
bedziemy mieli oddzielne konta. byl u mnie juz dwa razy , bedzie na swieta. Znam jego znajomych. czy ktos mial podobna sytuacje ?

Gość gość
pooglądaj programy o kobietach wywiezionych za granice do domow publicznych. O tym jakich "kochanych" facetow mialy :D

Gość gość
nigdy nie zdecydowalabym się na coś takiego i to jeszcze w obcym kraju.

Gość gość
jak po miesiącu stwierdzisz, że to nie ten facet, to co zrobisz? Gdzie będziesz mieszkać?

Gość gość
Uwierz mi, ja z moim facetem poznałam się na grze internetowej. Mieszkał za granicą, ja w PL. Jakieś 2 mce ze sobą rozmawialismy na gg, skype, telefony, smsy... Pozniej on do mnie przyleciał, został na tydzien, musiał wracać do siebie, do pracy... Pozamykał tam wszystkie sprawy i po 3-4 mcach wrócił do mnie już na stałe. Bywały dni na początku, że miałam ogromne wątpliwości, ciężko było się czasem dotrzeć. Ale dziś jesteśmy idealną parą, jesteśmy razem 1,5 roku. Jest cudownie. :)

Gość gość
dokladnie gdzie go poznalas?

Gość gość
jak cos bedzie nie halo,to autorka zamiesci kolejny temat.Tym razem pt.Pomocy!Facet wystawil mi walizki za drzwi,co robic?!Jakie wy durne jestescie,ja p*****le.A najlepsze jest to,ze pytacie,radzicie sie,a i tak robicie swoje.Jak cmy do ognia.

Gość gość
na portalu randkowym

Gość gość
ale ja go kocham i tak bede z nim

moj zamieszkal ze mna po 2 tygodniach znajomosci, jestesmy ze soba prawie 5 lat, w tym ponad rok po slubie i uklada nam sie bardzo dobrze

Gość gość
to na gorze to podszyw

Gość gość
po prostu horror :(

Gość gość
ale ja go kocham i tak bede z nim ,,,,,,,,,,,,,,,,oby nie w burdelu pracować na niego, szkoda gadać tak głupiej babie

Gość gość
za to że jego kochasz to będzie cie lał po dupsku a nie po mordzie