Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nelson Mamfflsla nie żyje

Polecane posty

Gość gość

mial 95 lat!!!! i mieszkał z Afryki znacie kogoś z Afryki kto tak długo żył?

Gość MerejaKery
Jaki Nelson? :O A ty myslisz ze Afryka to tylko lepianki i dzikie plemiona w buszu? :D np. taka Botswana najbogatsze panstwo Afryki prawie dorownuje PKB polsce.

Gość gość
Nelson Mandela słynny polityk i wódz plemenia THembu , na zdjęciach wygląda na 60 lat ,jak oni mogą dożyć tyle lat w takich warunkach? te wojny, g****ty, choroby,brak wody, jedzenia, ciepłych obiadów (ile można jeść same owoce?)

Gość MerejaKery
O czym ty w ogole mowisz? Bo chyba sama nie wiesz? :D :D Jakie wojny ja sie pytam? Jaka wojna wedlug ciebie toczy się w RPA?

Gość gość
Siła ducha, moim zdaniem. Moja babcia jest bardzo schorowana, urodziła kilkanaście dzieci, a ma 84 lata i nie wybiera się za tamten świat - nie chce zostawić swoich dziec****sychika potrafi działać cuda.

Gość Dywanem w morde
Wiedza polakow o afryce 🖐️

Gość gość
dpżył takiego wieku bo jadł ludzkie mięso

Gość gość
Umarł ze starości? 95 lat to całkiem ładny wiek, pewnie nie mają w Afryce raka i takich zmodyfikowanych zatrutych rzeczy jak w Europie i POlsce, tu nas trują i co 2 osoba ma rak :(

macie slabe pojecie na temat Afryki, sa miejsca w Afryce gdzie zyje sie bardzo dobrze, sa miejsca gdzie jest gorzej Mam kilkunastu czarnych znajomych z roznych miejsc w Afryce miedzy innymi z Angola, Mozambiku, Senegalu i troche sie nasluchalam jak sie tam zyje

Gość blondpiękność
podobno miał małego nie jak murzyn

Gość polskadziwka
rozsmieszają mnie i żenują te polskie szmaty-prezenterki w tv udające smutek i z przykazu smutno przekazujące wiadomość , która je wogóle nie interesuje. zaklamane polskie szmaty

nie tylko w pl, u mnie w pt na kazdym programie pierdziela to samo.. tak jakby nic innego na swiecie sie nie dzialo

Gość gość
a ja się o jego śmierci dowiedziałam z fejsbuka, bo w tv leci u mnie zbuntowany anioł :) o Nelsonie jedna kol miałą statut "rip Nelson Madela"

Gość gość
Lady Love z Angola? A gdzie leży Angol?

Gość gość
Dakar to stolica Sahary

Gość gość
a Senegal to stolica RPA

Gość gość
Mamfflsla ?????? Boże, Ty widzisz i nie grzmisz...?????

Gość gość
MarejaKery. Botswana nie jest panstwem o najwyszym PKB na obywatela w Afryce. Takim panstwem jest Gwinea Rownikowa, ktorej PKB na obywatela znacznie przekracza te sama liczbe dla Polski. Oczywiscie, jak to w Afryce wiekszosc pieniedzy laduje w kieszeniach rzadzacych zlodziei a ludziska zdychaja z glodu.

Gość gość
Mamfflsla to fonetyczny zapis nazwiska "Mandela" w oryginale, Mandela to spolszczenie tak jak Jezus Chrystus, myślisz,że w Palestynie mówią " Jezus Chrystus" czy Jisu Karisito? no to Mamfffsla jak pojedziesz do Afryki to wszyscy będą wiedzieli

Gość gość
Oczywiscie, jak to w Afryce wiekszosc pieniedzy laduje w kieszeniach rzadzacych zlodziei a ludziska zdychaja z glodu. To chyba Polska też leży w Afryce :O

Gość gość
Wiadomo już czemu umarł?

Gość Nelson Mamfflsa
podbijam, bo ludzie ciągle nie wiedzą jeszcze :classic_cool:a niewiedza to grzech