Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bol brzucha 15 16 TC

Polecane posty

Gość gość

przyzwyczaiłam się że cały 1 trymestr bolało, w drugim przeszło i teraz znow zaczelo Tylko że teraz to już chyba nie takie niewinne? Miała tak któraś z Was? Wizyte mam w przyszłym tyg, nie wiem czy jej nie przyspieszyc.

Gość gość
najczęściej to nic takiego, ale jasne skonsultuj na wszelki wypadek.

Gość gość
13-20 tyg podobno bol zazwyczaj oznacza problemy Ponieważ wiezadla juyz SA rozciągnięte i nie powinno nic bolec. Nasjczescurj bol w tych tyg oznacza problemy z szyjka

Gość gość
dzwonilam do lekarza, kazał wziac nospe i sie polozyc. zobaczymy.

Gość gość
mnie bolał brzuch a szyjkę miałam 4 cm ! ból był spowodowany twardą macicą

Gość gość
przy najblizesz wizycie powiedz o tym lekarzowi,ale jak wg mnie neizbyt częste bóle to normalne zjawisko-macica sie rozciąga i moze pobolewać na różny sposób ta 13-20tc mnie dalej czasami poboli i jakoś ciaża prawidłowo przebiega

Gość gość
głównie w 1 ciąży,a chyba w takiej jesteś bo byś nie pytała o tym bo byś wiedziała czy to dobra oznaka czy nie

Gość gość
kłania się 28 tydzień i bóle na dole po bokach macica i więzadła nadal się rozciągają, chyba normalne a nie tylko w 1 czy 2 trymestrze później dojdzie ból w spojeniu, ze chodzic sie nie da

Gość gość
nie wypisuj tutaj , bo każda ma inne zdanie i objawy, u jednej ból był bólem, u drugiej skończył się tragedią, ja z każdym niepokojącym bólem jechałam na pogotowie ginekologiczne, lepiej dmuchać na zimne, od tego są lekarze i sprzęt w szpitalach aby z tego korzystać