Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto wiazac sie z wdowcem ktory ma syna

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata, koncze studia i poznałam 32letniego wdowca z synem, czy sądzicie że wrato wiązac się z facetem z dzieckiem

Gość gość
nie, bo zawsze obce dziecko bedzie problemem w zwiazku.

Gość Dywanem w morde
A ten syn przystojny lub ma zadatki na bycie ciachem? Jesli tak to warto. Bo rozumiem ze ow wdowiec nie jest bardzo bogaty , inaczej bys nie zadawala takiego pytanie na kafe....

Gość gość
mam dobry kontakt z tym dzieckiem,tylko wszyscy z mojego otoczenia są przeciwni, rodzice, znajomi, przyjaciele twierdzą że to może być problem

Gość Ale to już było
Wątpie czy chłopiec Ciebie zaakceptuje.Jeśli tak to w porządku. Osobiście nie dla mnie używane buty:D

Gość blondyna 333
Ciężko, syn pewnie jest nastolatkiem, do tego rozżalonym po śmierci matki.

Gość gość
nie chodzi tutaj o kwestie finansowe, jest stabilny finansowow i bardzo dobrze sobie radzi, ja się tylko po prostu zastanawiam czy jest sens się pakować w coś takiego, słyszałam dużo opinii i raczej wszyscy z otocznia są nastawieni negatywnie

Gość gość
nie warto, jesteś młoda i pewnie znajdziesz jeszcze kogoś normalnego bez dzieci, nie pchaj się do wychowywania cudzych dzieci, bo po pierwsze obróci się to przeciwko tobie a po drugie to zauroczene tym kolesiem minie szybciej niż ci się wydaje, tylko wtedy może być już za późno.

Gość gość
Czemu nie

Gość gość
rodzice mi mówią ze szuka matki dla swojego syna i że bede tego żałować, sama nie wiem, zaprosił mnie teraz na wspólny wyjazd z synem i z nim w Alpy , dla mnie to tak troche za wcześnie, tzn. znamy się ponad miesiac i to wszystko jest tak szybko, on narzuca takie szybkie tempo

Gość blondyna 333
Może jest nauczony wygody. Szuka szybko opiekunki do dziecka, sprzątaczki itd. Można sobie wyobrazić nieporadność faceta gdy zostaje sam z dzieckiem i wszystko musi być na jego głowie. Powiedz mu prosto i otwarcie, że tobie takie szybkie tempo nie odpowiada.

Gość gość
Z chlopakiem nie ma takich problemow jak z dziewuchami.Te zazwyczaj starzaja problemy,bo mozg im eks wypaczyla,albo przelewaja swoj zal po stracie mamusi,bo tatus nie ma prawa do wlasnego zycia.Od mlodych lat juz maja zchizy a potem wyrosna na niezrownowazone emocjonalnie baby.Z chlopakiem jak sie dogadujesz,to i potem sie dogadasz

Gość Jakie to dziwne
Uważam że stać Cie na kogos wolnego, po co Ci facet z dzieckiem.Narzuca tempo ponieważ szuka opiekunki i gospodyni domowej.Daj sobie spokój, szczerze Ci odradzam dokąd nie jest za pózno.

Gość gość
sama nie wiem, lubie jego syna, jest naprawdę fajnym dzieciakiem, ma do mnie bardzo takie pozytywne nastawienie i widze ze lubi jak przychodze itp.On mi się podoba, nie jest tak że przychodze do nich i sprzątamitp, on wszystko sam robi, ma opiekunke do dziecka, pracuje, ma świetnąprace,spełnia swoje pasje tylko faktycznie te tempo jest za szybkie

Gość gość
A co z jego żoną?Mam nadzieję, że zmarła śmiercią naturalną, że jej nie pomógł.

Gość gość
czy to istotne,nie nie pomógł jej

Gość gość
czy czlowiek,ktory ma dziecko/i nie zasluguje na nowe zycie?To ktos gorszy w/g ciebie?Jesli tak,to daj mu spokoj i nie zawracaj doopy.Jak ci za szybko,to pochodz z nim 5l,moze wtedy dojrzejesz do spedzenia z nim czasu.Nigdy nie wiesz,czy ty czasem z bebzonem nie zostaniesz sama,bo tak sie potoczy zycie.Wtedy ktos inny zapyta,czy jestes warta tego,by cie ktos chcial,bo masz dziecko durna babo:-o

Moim zdaniem bez sensu. Chcesz matkować obcemu dziecku i być zawsze mniej ważna od dziecka innej kobiety? To już nie ma facetów bez obciążeń? Po co sobie komplikować życie na własne życzenie?

Gość gość
jednak stwierdziłam ze warto. Dziękuje :)

Gość gość
ehh, młodość, jak to trudno przemówić dziecku do rozsądku..

Gość Kasia

I jak po latach ? Warto było ? Opowiedz nam proszę.

Gość zielony tryb
Dnia 6.12.2013 o 07:51, Gość gość napisał:

nie chodzi tutaj o kwestie finansowe, jest stabilny finansowow i bardzo dobrze sobie radzi, ja się tylko po prostu zastanawiam czy jest sens się pakować w coś takiego, słyszałam dużo opinii i raczej wszyscy z otocznia są nastawieni negatywnie

twoje życie, rób co mówi ci serce a nie co plotą inni, bo opinie ma każdy