Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widoczny brzuszek w którym tygodniu

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny zaczyna 3 mc ciąży i zastanawiam sie kiedy ciąża będzie widoczna:) wiem że były już te tematy ale chyba nie każdy wchodzi na temat w którym jest już 3000 odpowiedzi a poza tym chciałam też podać moje "wymiary":) a mianowicie jestem trochę bardziej przy kośc***przy 1,6m waże 59 kg, zawsze tyle ważyłam, w ciąży jeszcze nie przytyłam. To moja pierwsza ciąża. Jak było u was?? Czy jest tu może ktoś podobnej budowy jak ja kto by sie podzielił informacjami?? :)

Gość gość
ja teraz jestem w 5 mc ciąży i ważę mniej więcej tyle co Ty i wzrostu też tyle samo,ale przed ciążą było sporo mniej. W sumie od 4 miesiąca zaczął mi się zaznaczać brzuch i w sumie teraz to już go widać,ale mały i zalezy jak się ubiorę:P

Gość gość
Ja miałam 160cm i wagę 60kg na starcie. W 18 tyg miałam ślub i brzuch był prawie niewidoczny, tak jakbym sobie pojadła. Tydzień po ślubie nie zmieściłam się już w sukienkę ślubną, a znajomi przecierali oczy ze zdumienia, bo urósł mi prawie z dnia na dzień.

Gość gość
ja jestem w 6 mies.mam 162 wzrostu i zaczynalam od wagi 60 kg a teraz waze 65;)tez na poczatku nie mialam brzucha.przez ostatnie 6 tyg przytylam 3 kilo!!!!

Gość gość
dzieki ze sie wypowiedzialyscie:) właśnie mam taką figurę że wydaje mi sie że nie szybko będzie widać tym bardziej że mój własny brzuszek też może chyba troche maskować:) też bym chyba chciała wzbudzić taką sensacje:P koleżanki z roku zobaczą brzuszek i usłyszą zdziwione że 5-6 mc:P no ale wiadomo że może byc wczesniej:)

Gość gość
ja mam podobnie, 158 waga początkowa 59 kg teraz 18 tydz leci i nic po mnie nie widać.

Gość gość
ja w pierwszej ciazy bralam slub w 6m.c. i nic nie bylo widac brzuszek jak przejedzony.Ale w drugiej ciazy wyszedl mi wczesniej. W 1 ciazy przytylam7kg wazylam 62kg przy 164cm w 2 ciazy przytylam 13kg wazylam tyle samo co w pierwszej gdyz po pierwszej w ciagu kilku mies.schudlam az 10 kg. i wazylam po ciazy 47kg Lata trawlo by znow wrocic do swojej wagi i majac 50kg bylam w drugiej ciazy