Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolesna prawda

rozwodnicy czy macie cos z glowa

Polecane posty

Gość bolesna prawda

czy jak?ze nie rozumiecie,zepowinniscie sie wiazac tylko z dzieciatymi??na cholere wolnej i bezdzietnej kobiecie rozwodnik z dzieckiem?albo wolnemu facetowi baba z dziecmi?kto o zdrowych zmyslach bedzie znosil telefony od eks i cudze dzieci we wlasnym domu?kiedy zrozumiecie,ze wasze dzieci sa tylko wasze i wolny i bezdzietny partner ma je w glebokim powazaniu?po jaka cholre startujecie do wolnych bezdzietnych?kto ma ochote i niby za jakie grzechy ma brac sobie taki balast na leb?na co wy liczycie?swoje miejsce w szeregu trzeba znac,wiec moze troche pokory?

Gość gość
Rozumiem Twoje zażenowanie, ja też to odczuwałam gdy na portalu randkowym pisali do mnie faceci z bachorem na rękach, po co mi taki?

Gość gość
owszem mam cos z glowa, bo rozwodzac sie zabieram ze soba dzieci ze zwiazku, szanowna malzonka jest wolna od wszelkich obciazen startuje z carte blanche

Gość bolesna prawda
albo z dzieckiem na rekach albo co drugi weekend najazd dzieci do wspolnego domu.no super perspektywa:O

Gość bolesna prawda
pierwszy raz zakladam ten temat.dyskutowac z trollami nie bede🖐️.wiec tak jak napisalam,moze by tak troche pokory?co wy macie do zaoferowania?oprocz umniejszania budzetu domowego na rzecz alimentow i zycia na 2 domy?NIC.wiec szukajcie podobnych sobie,proste.

A to niby co to za temat: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5776486 ? Masz jakiś zanik pamięci? Nie jestem żadną rozwodniczką, wdową i nie mam dzieci, ale nie dyktuję ludziom co mają robić ze swoim życiem. Ty natomiast masz jakąś obsesję trollu. Ten temat pojawia się już 3 raz. Jak rozwodnik cię skrzywdził, że musisz wypisywać takie rzeczy?

Gość gość
ano jego dzieci nie chciały się rozpłynąć w powietrzu :D

Gość gość
odrobina w tym prawdy.Dzieci z poprzednego zwiazku,zawsze beda mialy wypaczony mozg przez eks,ktora wbija im zasady-to jest twoj wrog i masz go nienawidziec.Potem uzeraj sie co 2weekend z humorami,obiadkami i bron Boze nie zwracaj uwagi,bo bedzie jazda.Ja wlasnie tak mam,i nie zycze zadnej:-o.Mam dosc bachorow jego i tych wrednych pyskow wiecznie niezadowolonych.Przez to rujnuja sie zwiazki:-o

Gość bolesna prawda
przeciez tam sa jakies inne posty,poza tym NIE DA SIE zalozyc takich samych tematow w tym samym czasie,bo wyskoczy blad.przestan moze sam/a falszowac moj topik i nie dopisuj postow.

Gość gość
bo bylam naiwna,sadzilam,ze skoro kocham jego,to zaakceptuje i dzieci i tak bylo,tylko,ze to ja nie zostalam zaakceptowana:-o

"przeciez tam sa jakies inne posty,poza tym NIE DA SIE zalozyc takich samych tematow w tym samym czasie,bo wyskoczy blad.przestan moze sam/a falszowac moj topik i nie dopisuj postow." Chyba jesteś jakaś chora psychicznie. Obsesje i manie prześladowczą się leczy, wiesz?

Gość bolesna prawda
a kto powiedzial,ze sie wiaze z dzieciatymi?poprostu dzieciaci maja na tyle odwagi by mi proponowac zwiazek.no smieszne,a co ma taki do zaoferowania?zbywam smiechem takich.

Gość bolesna prawda
Nawojka nie wiem po co trollujesz mi temat i nie wiem po co zakladasz i falszujesz moje tematy,podajac je za moje,dla mnie to malo zabawne.jesli ktos tu jest chory to napewno nie ja.jak ci temat nie odpowiada to droga wolna.wiecej dyskutowac z toba nie bede,mozesz nawet 500 postow pisac.dla mnie jestes niewidoczna.

Nie zakładam żadnych twoich tematów. Już 3 razy widzę ten sam temat i pod tym samym nickiem! Jesteś jakaś nienormalna, nie wiem po co miałabym kopiować twoje tematy. Trollem to jesteś ty, pisząc te swoje bzdury. Każdy ma prawo decydowania o swoich związkach i z kim chce się wiązać, nikomu nie zabronisz. Nie musisz się wiązać z dzieciatym jeśli nie chcesz, nikt ci nie karze, ale zakładanie już po raz któryś tego samego tematu i najeżdżanie na tego rodzaju ludzi jest jakieś chore. Myślisz że jesteś jakaś najważniejsza żeby mówić ludziom jak mają żyć i z kim się spotykać? Pilnuj swojego nosa.

Gość Gość2
Jezu kobieto, ty jakaś niepoważna jesteś. Kompleksy jakie leczysz,czy zbyt wybujałe ego masz? Osądzasz ludzi po tym czy są po rozwodzie czy nie?????????????

Chciałabym zauważyć, że godzina założenia tego tematu to 14.40 a tematu w linku, który podałam to 14.38. Sugerujesz że przeczytałam twoje myśli i umieściłam identyczny post jak w tym temacie? Jakoś trudno mi uwierzyć, że skoro zakładasz ten temat po raz pierwszy to jakiś podszywacz skopiowałaby twój temat 2 minuty za nim być go opublikowała :|. Jesteś jakimś walniętym trollem i zgłaszam temat do usunięcia. A tobie się przyda psychiatra.

wybujale ego to maja ci,ktorzy maja alimenty na glowie a szukaja niewiadomo czego.taki rozwodnik to powinien na kolanach dziekowac,jesli go ktoras zechce.znam to z wlasnego doswiadczenia,ja wolna a tu jakis amant z bachorami i ex malzonka na horyzoncie:Oto juz trzeba miec tupet:O

Gość gość
oj chyba którejś suce z rozwodnikiem nie wyszło to zaczęła szczekać na forum nie jestem rozwódką ani samotną matką :D

Gość gość
rozumiem i popieram

Gość gość
Sama gdybym była rozwódką z dzieckiem to pewnie CHCIAŁABYM kogoś poznać, oczywiście jak najlepszą partię a więc kawalera, więc rozwodnicy pewnie tak myślą, jednak jestem młodą panną i w życiu bym nie wzięła ani dzieciatego ani rozwodnika, na co mi to jak mogę mieć bezdzietnego kawalera?

Gość gość
trochę rozumiem autorkę tematu ale po co taka wrogość? Gdy byłam panną nie chciałam rozwodnika z dzieckiem. Teraz jestem już mężatką z dzieckiem gdybym się rozwiodła chciałabym jeszcze kogoś poznać, najlepiej kawalera :P

Gość kawalerro
no i zeby jeszcze kawaler tyral na twoje dziecko:Dbuhahaha

Gość gość
sama tyram na swoje dziecko palancie, przypominam, ze moje dziecko ma tez ojca. Nigdy nie wyciągalam łapy po cudze wiec nie oceniaj ,mnie z łaski swojej :O

Gość kawalerro
ale po co mi baba co ma cycki z rostepami i roklapioche.heh tego kwiatu pol swiatu

Gość gość
Po co komu taka maciora...

Gość Dziewczyna ze słuchawką
Dziewczyyyynyyyy... Właśnie przez takie mądrości życiowe jak ta z powyższego tematu zaczynam wątpić w ludzkość... Ogarnijcie się bo czytając wasze wypowiedzi widzę, że to wy za wiele takiemu rozwodnikowi do zaoferowania nie macie. Pozdrawiam Panów, którzy mają jaja bo tylko tacy potrafią być ojcami.