Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nutrycja

Wysokiej jako艣ci jod prosto z USA

Polecane posty

Go艣膰 nutrycja

Nie mo偶esz schudn膮膰? Prawdopodobnie masz niedobory jodu i selenu. Zobacz tutaj jak 艂atwo sobie z tym poradzi膰 i trwale poprawi膰 przemian臋 materii oraz spali膰 nadmiar t艂uszczu bez 膰wicze艅 i jedz膮c normalnie. 艢wie偶utka dostawa prosto z USA. Tylko 8 opakowa艅!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nutrycja
Nie da si臋 zamie艣ci膰 linka ale w wyszukiwarce na allegro wklej: 3775038284

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
potwierdzam 偶e kelp dzia艂a 艣wietnie - m贸j m膮偶 stosuje od miesi膮ca i zgubi艂 ponad 5kg a tu poza tym widz臋 偶e masz naprawd臋 dobry produkt bo bez 偶adnej chemii. zobacz臋 ile mojemu m臋偶czy藕nie zosta艂o i mo偶e dokupimy od ciebie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja mam pytanie czy te tabletki s膮 du偶e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kama_kama
podpisuje si臋 pod tym 100% bo te偶 bior臋 Kelp i naprawd臋 dzia艂a ale ten tw贸j mnie zainteresowa艂 bo to s膮 mega du偶e dawki ja mam tylko 225mcg i czasem bior臋 2 naraz a tu spokojnie 1 na dobe styknie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam taki sam Kelp i tak jak pisze autor(ka) aukcji - super pachnie! to nie s膮 tabletki tylko mi臋kkie kapsu艂ki w typowym rozmiarze kt贸re 艂atwo si臋 po艂yka :) ja za sw贸j p艂aci艂am troch臋 dro偶ej :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam stwierdzon膮 niedoczynno艣膰 tarczycy, brzuch ro艣nie i lekarka m贸wi 偶e albo mam jecha膰 nad morze i codziennie chodzi膰 na spacery po pla偶y albo przyjmowa膰 do ko艅ca 偶ycia syntetyczny hormon T4. Tak wi臋c chyba faktycznie co艣 jest na rzeczy z tym jodem. Te 180 kapsu艂ek wystarczy na p贸艂 roku tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taka dawka jak w 1 kapsu艂ce w zupe艂no艣ci wystarczy na 24h

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a da rad臋 wys艂a膰 w jednej paczce z selenem i ten olej czosnkowy te偶?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutrycja
Jak najbardziej mo偶na po艂膮czy膰 jod, selen i olej czosnkowy w jednej paczce i jednym kosztem wysy艂ki. Szczerze polecam bo nie oferuj臋 偶adnego dziadostwa tylko wysokiej jako艣c**preparaty sprowadzone bezpo艣rednio od producenta z USA. I korzystam z dok艂adnie takich samych codziennie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taaa, jasne co za bzdury, kafeteria to nie miejsce na reklamy, a powyzsze pozytywne wpisy pewnie s膮 wpisane przez t臋 sam膮 osob臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutrycja
Wskazuj臋 rozwi膮zanie dla 2/3 os贸b m臋cz膮cych si臋 tutaj na pseudo dietach. A 偶e nie jest darmowe? No bardzo mi przykro, 偶e nie sta膰 mnie rozdawa膰 wysokiej jako艣ci KELP-u za darmo. I nie pisz 偶e bzdury z艂o艣liwie jak nie masz poj臋cia ani o dzia艂aniu tarczycy i jej znaczeniu dla chudni臋cia ani o wp艂ywie jodu na tarczyc臋. Tak jasne, ka偶dy post wy偶ej jest m贸j, a prawdziwy jest tylko tw贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nutrycja spokojnie... ten wpis wy偶ej to jaka艣 pani dietetyczka 偶yj膮ca ze sprzeda偶y diet ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
heheh widze, 偶e dalej sama sobie wpisujesz posty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutrycja
Sk膮d tyle nienawi艣ci w tobie i zwyk艂ego chamstwa? Mo偶e za ma艂o selenu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dietetyczki 偶yj膮 ze sprzedazy diet a ty ze sprzeda偶y jakiego艣 艣wi艅stwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutrycja
Jeste艣 tak 偶a艂osna, 偶e ci臋偶ko to komentowa膰 i nie zamierzam wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je偶eli kto艣 ma problemy ze zdrowiem i nie mo偶e schudn膮c to do lekarza niech idzie a nie jakie艣 艣wi艅stwa w internecie kupuje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutrycja
Wystarczy wpisa膰 w google: kelp odchudzanie - 偶eby si臋 przekona膰 jakie to "艣wi艅stwo". A prawdziwe 艣winie to lekarze i dietetyczki wyci膮gaj膮ce z ludzi setki z艂otych praktycznie za nic i nie m贸wi膮ce prawdy, 偶e za spalanie t艂uszczu odpowiada w ograni藕mie tarczyca i to j膮 trzeba leczy膰, a nie wciska膰 kit i wymy艣la膰 zbilansowane dietki. Funkcj臋 tarczycy reguluje si臋 w艂a艣nie za pomoc膮 jodu i selenu bo tylko wtedy b臋dzie ona produkowa膰 (wsp贸lnie z w膮trob膮) wystarczaj膮c膮 ilo艣膰 hormonu T3 z kt贸rego potem powstaje zbawienny dla spalania t艂uszczu T4. A ty sobie dalej wymy艣laj te swoj***ajeczki i pr贸buj mi tu psu膰 opini臋. Z ka偶dym postem kompromitujesz si臋 coraz bardziej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taaa lekarze s膮 beee, dietetyczki beee, a animowa osoba z internetu jest najbardziej godna zaufania :D my艣lisz,偶e ludzie to idioci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janusz Zieli艅ski
Taki sam dok艂adnie Kelp bior臋 od ponad 2 lat i potwierdzam, 偶e jest to idealny spos贸b na regulacj臋 dzia艂ania tarczycy. Przesta艂em lata膰 do endokrynologa po tym jak zapisa艂 mi syntetyczny T4 (Eltroxin) i zamiast chudn膮膰 to jeszcze uty艂em od tego. Znajoma poleci艂a mi Kelp z wysok膮 zawarto艣ci膮 jodu i po p贸艂 roku mia艂em 20kg mniej nie zmieniaj膮c kompletnie nic w swoich nawykach 偶ywieniowych. Tak偶e kobieto podpisuj膮ca si臋 jako "go艣膰" nie wypisuj tu sko艅czonych g艂upot bo od razu wida膰, 偶e robisz to celowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutrycja
Produkt jest w 100% naturalny i od lat dopuszczony do obrotu przez G艂贸wnego Inspektora Sanitarnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hehehe i po co sie podszywasz pod Janusza Zieli艅skiego :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ha ha... "do lekarza" ha ha... no niejedna faktycznie trafi艂a do lekarza po stosowaniu tych wszystkich super diet i o to w艂a艣nie chodzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutrycja
Cierpisz na jak膮艣 paranoj臋? Od tych diet chyba. A wystarczy Kelp plus selen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie stac cie na inny spos贸b zarabiania? 偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutrycja
Ja pracuj臋. A to s膮 nadwy偶ki sprowadzone przy okazji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nutrycja nie dyskutuj z tym prowokatorem... po co to robisz? ka偶dy ju偶 widzi 偶e to napinacz jest :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janusz Zieli艅ski
Szanowny panie "go艣ciu". Czy ma pan odwag臋 podpisa膰 si臋 w艂asnym nazwiskiem obrzucaj膮c kogo艣 b艂otem? Z niecierpliwo艣ci膮 czekam na odpowied藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutrycja
Bardzo dzi臋kuj臋 za obron臋. Co za straszna, napastliwa kobieta, a mo偶e faktycznie jaki艣 facet.

Udost臋pnij ten post