Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutrycja

Wysokiej jakości jod prosto z USA

Polecane posty

Gość nutrycja

Nie możesz schudnąć? Prawdopodobnie masz niedobory jodu i selenu. Zobacz tutaj jak łatwo sobie z tym poradzić i trwale poprawić przemianę materii oraz spalić nadmiar tłuszczu bez ćwiczeń i jedząc normalnie. Świeżutka dostawa prosto z USA. Tylko 8 opakowań!

Gość nutrycja
Nie da się zamieścić linka ale w wyszukiwarce na allegro wklej: 3775038284

Gość gość
potwierdzam że kelp działa świetnie - mój mąż stosuje od miesiąca i zgubił ponad 5kg a tu poza tym widzę że masz naprawdę dobry produkt bo bez żadnej chemii. zobaczę ile mojemu mężczyźnie zostało i może dokupimy od ciebie!!

Gość gość
A ja mam pytanie czy te tabletki są duże?

Gość kama_kama
podpisuje się pod tym 100% bo też biorę Kelp i naprawdę działa ale ten twój mnie zainteresował bo to są mega duże dawki ja mam tylko 225mcg i czasem biorę 2 naraz a tu spokojnie 1 na dobe styknie

Gość gość
mam taki sam Kelp i tak jak pisze autor(ka) aukcji - super pachnie! to nie są tabletki tylko miękkie kapsułki w typowym rozmiarze które łatwo się połyka :) ja za swój płaciłam trochę drożej :/

Gość gość
Mam stwierdzoną niedoczynność tarczycy, brzuch rośnie i lekarka mówi że albo mam jechać nad morze i codziennie chodzić na spacery po plaży albo przyjmować do końca życia syntetyczny hormon T4. Tak więc chyba faktycznie coś jest na rzeczy z tym jodem. Te 180 kapsułek wystarczy na pół roku tak?

Gość gość
taka dawka jak w 1 kapsułce w zupełności wystarczy na 24h

Gość gość
a da radę wysłać w jednej paczce z selenem i ten olej czosnkowy też?

Gość nutrycja
Jak najbardziej można połączyć jod, selen i olej czosnkowy w jednej paczce i jednym kosztem wysyłki. Szczerze polecam bo nie oferuję żadnego dziadostwa tylko wysokiej jakośc**preparaty sprowadzone bezpośrednio od producenta z USA. I korzystam z dokładnie takich samych codziennie.

Gość gość
taaa, jasne co za bzdury, kafeteria to nie miejsce na reklamy, a powyzsze pozytywne wpisy pewnie są wpisane przez tę samą osobę

Gość nutrycja
Wskazuję rozwiązanie dla 2/3 osób męczących się tutaj na pseudo dietach. A że nie jest darmowe? No bardzo mi przykro, że nie stać mnie rozdawać wysokiej jakości KELP-u za darmo. I nie pisz że bzdury złośliwie jak nie masz pojęcia ani o działaniu tarczycy i jej znaczeniu dla chudnięcia ani o wpływie jodu na tarczycę. Tak jasne, każdy post wyżej jest mój, a prawdziwy jest tylko twój.

Gość gość
nutrycja spokojnie... ten wpis wyżej to jakaś pani dietetyczka żyjąca ze sprzedaży diet ;))

Gość gość
heheh widze, że dalej sama sobie wpisujesz posty

Gość nutrycja
Skąd tyle nienawiści w tobie i zwykłego chamstwa? Może za mało selenu?

Gość gość
dietetyczki żyją ze sprzedazy diet a ty ze sprzedaży jakiegoś świństwa

Gość nutrycja
Jesteś tak żałosna, że ciężko to komentować i nie zamierzam więcej.

Gość gość
jeżeli ktoś ma problemy ze zdrowiem i nie może schudnąc to do lekarza niech idzie a nie jakieś świństwa w internecie kupuje!

Gość nutrycja
Wystarczy wpisać w google: kelp odchudzanie - żeby się przekonać jakie to "świństwo". A prawdziwe świnie to lekarze i dietetyczki wyciągające z ludzi setki złotych praktycznie za nic i nie mówiące prawdy, że za spalanie tłuszczu odpowiada w ograniźmie tarczyca i to ją trzeba leczyć, a nie wciskać kit i wymyślać zbilansowane dietki. Funkcję tarczycy reguluje się właśnie za pomocą jodu i selenu bo tylko wtedy będzie ona produkować (wspólnie z wątrobą) wystarczającą ilość hormonu T3 z którego potem powstaje zbawienny dla spalania tłuszczu T4. A ty sobie dalej wymyślaj te swoj***ajeczki i próbuj mi tu psuć opinię. Z każdym postem kompromitujesz się coraz bardziej.

Gość gość
taaa lekarze są beee, dietetyczki beee, a animowa osoba z internetu jest najbardziej godna zaufania :D myślisz,że ludzie to idioci?

Gość Janusz Zieliński
Taki sam dokładnie Kelp biorę od ponad 2 lat i potwierdzam, że jest to idealny sposób na regulację działania tarczycy. Przestałem latać do endokrynologa po tym jak zapisał mi syntetyczny T4 (Eltroxin) i zamiast chudnąć to jeszcze utyłem od tego. Znajoma poleciła mi Kelp z wysoką zawartością jodu i po pół roku miałem 20kg mniej nie zmieniając kompletnie nic w swoich nawykach żywieniowych. Także kobieto podpisująca się jako "gość" nie wypisuj tu skończonych głupot bo od razu widać, że robisz to celowo.

Gość nutrycja
Produkt jest w 100% naturalny i od lat dopuszczony do obrotu przez Głównego Inspektora Sanitarnego.

Gość gość
hehehe i po co sie podszywasz pod Janusza Zielińskiego :D

Gość gość
ha ha... "do lekarza" ha ha... no niejedna faktycznie trafiła do lekarza po stosowaniu tych wszystkich super diet i o to właśnie chodzi :)

Gość nutrycja
Cierpisz na jakąś paranoję? Od tych diet chyba. A wystarczy Kelp plus selen.

Gość gość
nie stac cie na inny sposób zarabiania? żałosne

Gość nutrycja
Ja pracuję. A to są nadwyżki sprowadzone przy okazji.

Gość gość
nutrycja nie dyskutuj z tym prowokatorem... po co to robisz? każdy już widzi że to napinacz jest :)

Gość Janusz Zieliński
Szanowny panie "gościu". Czy ma pan odwagę podpisać się własnym nazwiskiem obrzucając kogoś błotem? Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.

Gość nutrycja
Bardzo dziękuję za obronę. Co za straszna, napastliwa kobieta, a może faktycznie jakiś facet.