Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhhhhhhźleeeeeee

MOJEJ DZIEWCZYNIE ODBIŁO

Polecane posty

Gość ahhhhhhhźleeeeeee

Kiedyś byłem o piwku i jakoś tak wyszło że moja dziewczyna coś tam powiedziała że podoba jej sie jej ciało a ja odpowiedziałem że jest przeciętne choć tak naprawde jest ok no i jej odbiło ćwiczy już kilka miesięcy na brzuchu ma zarys sześciopaka wyszczupliła ramiona ćwiczy z obciążeniem na nogi tyłek jej urósł zaokrąglił sie cały czas dieta w kuchni leżą hantle ćwiczy nawet twarz bardzo zeszczulała biust dalej ma spory najgorzej że unika sexu jak chce coś zadziałać to mówi że nie chce bym sie brzydził jej przeciętnością i cały czas o mnie jedzie co do wyglądu to wygląda lepiej niż kiedykolwiek nie wygląda jak akero tylko jak rasowa sucz męczy mnie to wolałbym by było jak kiedyś a teraz to wogóle myśle że chce mnie zostawić co robić?mam ją przeprosić?

Gość gość
dobrze ci tak:pgiń!!!!!!!!!!!!

Gość pluto20
hahahaha :) U made my day :)

Gość gość
Dobrze ci tak :D nie zadawaj się z przeciętnymi ;).

Gość gość
wyjątkowy pustak z ciebie i te słownictwo :-( mam nadzieję że laska się ogarnie i znajdzie kogoś inteligentniejszego od Ciebie

Gość przykro mi kochanie
taka kobieta z wspanialym cialem nie zadowoli sie przecietniakiem, potrzebuje kogos rownego sobie

Gość ahhhhhhhźleeeeeee
liczyłem na jakieś rady widze że nie ma tu poważnych ludzi:o

Gość gość
chcesz rady ? kup jej kebab, albo nie kup jej kebab i pizze... kup jej kebab, pizzę i frytki.... i nei zapomnij o deserze !!!!

Gość gość
Nie zje, będzie przeciętna. Już siebie związek rozebrałeś.

Gość gość
*sobie

Gość ahhhhhhhźleeeeeee
przyznam zrobiłem to troche z zazdrośc***are razy jej pojechałem kumple się nią jarają stale bałem sie że mnie rzuci dla kogoś jak będe ją chwalił za bardzo no a teraz kicha wcale tak nie myślałem jest fajną laską zawsze była i wogóle jest mądra i miła często mówiłem że jest przygłupem i nienormalna powiedzcie szczerze czy jak jej to powiem czyli prawde to przestanie tak robić?

Gość ahhhhhhhźleeeeeee
wogóle po domu chodzi i szczuje wygina się a jak rzyjdzie co do czego to nie rozbierze się do naga i nawet dzwięków nie wydaje mine ma twardą i widać że jest zła

Gość gość
BRAWA DLA TEJ DZIEWCZYNY!!! :)

Gość gość
raczej Tobie odbiło, to tak jakbyś na ulicy zobaczył czerwone ferrari i powiedzial ze to przecietna fura - d**ek!!

Gość ahhhhhhhźleeeeeee
ostatnio przeglądała foty burnejki:(czy chce tak wyglądać?jak hardkorowy koksu:(

Gość darass
to tak jakby powiedziała, że Twoj ptaszek jest co najwyżej przecietny, podczas gdy Ty pękasz z dumy patrzac na niego

Gość ahhhhhhhźleeeeeee
bedrdzo ś mieszne:o

Gość gość
weź się za siebie i dorównaj jej ;] .

Gość gość
zrobiłabym tak samo gdyby mój facet tak powiedział. Tylko, że ja nie mam idealnego ciała, ale cały czas walczę z nim tylko rozsądnie. Kobiety muszą się czuć jak milion dolarów dla swojego faceta, tylko wtedy potrafią być szczęśliwe i seksowne. Nawet jak nie jest super extra idealna, powinieneś jej mówić, że jest najpiękniejsza, bo dla ciebie powinna być najpiękniejsza! Proponuję kupić kwiaty, lub jakiś mały prezent, albo najlepiej zrobić kolację dla dwojga tylko dietetyczną ;) przytulić, powiedzieć, że ją bardzo kochasz, i że jest najwspanialsza i najpiękniejsza na świecie... powodzenia, a na przyszłość myśl trochę zanim coś powiedz kobiecie ;)

Gość gość
Gdyby mój facet mi tak powiedział to też bym się tak zachowała..albo powiedział to idź sobie do takie, która ma Twoim zdaniem fajne ciało..jesteś pusty ! Mój facet zawsze mówi, że mam idealne ciało nawet jak jestem teraz w ciążt i już troszkę przytyłam to nadal go pociągam, nigdy by mi czegoś takiego nie powiedział, bo wie, że by mnie tym zranił

Gość gość
No cóż, to nie twojej dziewczynie odbiło. To ty przyznaj sam przed sobą, że uważałeś ją za głupią i spieprzyłeś związek. Dużo was w ten sposób postępuje w taki podły sposób. I cieszy mnie, że dziewczyna ci nosa uciera, a za chwilę kopnie w d**ę. Dzięki tobie tylko zyska świetniejszą figurę, choć wcale jej nie była potrzebna. Przegrałeś gościu. Kozaczyłeś i przegrałeś. Teraz ona się odegra żebyś poczuł to co ona jak jej tak perfidnie dosrywałeś. Nędzny jesteś facet. Do mężczyzny ci daleko.

Gość gość
Laska wyrobi piekną figurę i kopnie Cie w d**e ! haha żebyś nie mógł sobie jej podotykać, ma kobieta racje !!

Gość gość
Ja kiedys uslyszalam od mego faceta,ze nie krece go tak,jakby sobie tego zyczyl.Nigdy nie zapomne tych slow,sprawily,ze zaczelam patrzec na siebie jak na kompletne zero..Mozna uslyszec od kumpla,ciotki,obcego,czy diabli wiedza kogo tam jeszcze,ze jest sie przecietnym,ze ma sie jakis defekt..Ale gdy ukochany wali taka prawde prosto w slepia..Coz,u mnie bylo po zwiazku.Nie odeszlam,ale wszycho powoli i tak skonalo.A najlepsze jest to,ze on sam byl naprawde przecietnej urod,ale takiego "szarego" go kochalam..Bywa.

Gość gość
Myślałam, że twojej dziewczynie się odbiło :D

Gość gość
głombie dobrze c tak

Gość gość
jesli to dla was jest najwazniejsze....hm....nie zycze zle, ale przyszlosci nie widze, zobaczymy co zrobi kiedy bedzieci erazem w wieku 50 lat :D ty ja zostawisz, bo ona juz nawet nie bedzie przecietna :D glupole!!!