Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda Miłość Umiera

Polecane posty

Gość gość
najbardziej boli jak rania najblizsi nam wiec nie prawda z ta nienawiscia, nawet rodziicow mozna nienawidzic jak nas zrania mimo ze ich tak w glebi kochamy :(

Gość gość
ale to jest zupełnie inna relacja dziecko-rodzic

Gość gość
molier Nie kochaj moc­no, bo przyj­dzie niena­wiść, nie niena­widź moc­no, bo przyj­dzie miłość.

Gość gość
OD MIŁOŚCI DO NIENAWIŚCI JEDEN KROK

Gość gość
Miłość i nienawiść, to dwie strony tego samego ostrza - Jacqueline Carey

Gość gość
Ludziska:) nienawisc to chore uczucie...jak mozna znienawidzic czlowieka, ktorego tak bardzo sie kochalo...bo odszedl/odeszla, bo pokochal/a inna/innego, bo nas porzucil/a....cierpimy, mamy zal - zrozumiale, ale to nie koniec...zycie toczy sie dalej...nasze tez:)

Gość chcę latoooo
to prawda, umiera gdy się o nią nie dba. I nie ma czegoś takiego jak jedyna miłość... milosci w ciągu życia moze byc kilka...

Gość gość
21:06 jak spadnie ci na glowe cegla to pytasz dlaczego boli? nie sadze , zande uczucie nie jest chore o ile za dlugo nie trwa i nie pociaga chorych zachowan ludzkich za soba

Gość gość
Moja do P. Tez nigdy

Gość gość
prawda

Gość gość
Do miłośc***otrzeba dwojga... A tego czèsto brak. Dlatego miłość umiera....

Gość gość
ktoś pisał że osoba porzucona nienawidzi itp a to nie jest tak do końca bo zazwyczaj jest tak że to osoba porzucająca pielęgnuje w sobie uczucie nienawiści i tak jest w moim przypadku!

Gość gość
e tam marudzicie życie jest jedno,po co nosic w sobie takie złe emocje

Gość gość
Głęboka miłość nie zna nienawiści i koniec. Ja z mężem przeżyłam 30 lat. On mnie nienawidził, robił rzeczy, za które powinien siedzieć w więzieniu i smażyć w piekle. Ja go ciągle kocham, nie znienawidziłam, pomimo, że praktycznie zniszczył mnie i moje życie. Kocham go dalej. Oczywiście dla własnego zdrowia i życia żyję z dala od niego, totalnie odizolowana, ale nie zaczęłam nienawidzić i nie przestałam kochać. Wiem, że w końcu ze względu na chorobę nie będzie silny i będzie wymagał stałej opieki i to ja się nim zajmę. To ciężki krzyż, wybrany przeze mnie, ale kocham i inaczej nie potrafię.

Gość gość
współczuje Pani to nie jest miłość to jest choroba! Mój mąż również po znalezieniu innej mnie nienawidzi i najchętniej to by mnie zgładzi z powierzchni ziemi i fakt nie tracę czasu na jakieś złe emocje do jego osoby ale miłość do niego wygasa bo przecież siebie samego również należy kochać i się szanować! Pani ma ewidentnie problem ze sobą!

Gość i już
"e tam marudzicie życie jest jedno,po co nosic w sobie takie złe emocje " dobre pytanie ...kilku durniów może przez lata próbować podsycać złe emocje ,często robią to chyba już tylko inercyjnie ,innych to wali ale oni swoje .