Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się nowa praca odejść czy zostać

Polecane posty

Gość gość

Hej W połowie listopada zaczęłam pracę w SKOKu. Zrezygnowałam dla niej ze stażu czego załuję, ale już nic niestety nie zrobię. Problem w tym, że po prostu nie nadaję się do pracy w banku. Nie podoba mi się taka praca, ciągłe naciąganie klientow na kredyty, realizowanie planów które graniczy z cudem i przede wszystkim nie odpowiada mi atmosfera. Nie mogę się dogadać z resztą pracowników. Co dzień gdy rano wstaje chce mi się ryczeć... I teraz nie wiem czy zrezygnować i szukać czegoś innego? Czy zostać i męczyć sie dalej? Okres próbny mam do końca stycznia ale czuje że nie wytrzymam, pracuje orawie miesiąc a mi sie wydaje jakby z rok Najgorsze w tym wszystkim jest to, że to moja pierwsza praca i rodzice nie pozwalają mi z niej zrezygnować. Uważają że to dobra praca i w ogóle. Nie rozumieją że ja jej po prostu nie lubię i wolałabym nawet w sklepie pracowac byle nie tam... Co zrobić? Zostać czy odejść? Proszę o pomoc :)

Gość gość
ile zarabiasz?

Gość gość
mało, 1300 zł

Gość gość
ja bym zrezygnowała, bo nie znosze oszukiwania i naciagania ludzi, choćby za ich zgodą. atmosfera też jest ważna, a 1300 zł to mało. ale najpierw znajdx coś nnego i dopiero rezygnuj, bo lepsza taka praca niż żadna

Gość gość
tylko obowiązuje mnie 2 tygodniowy okres wypowiedzienia i co bedzie jak znajde a jeszcze będe musiala tam pracowac?