Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

172 cm u kobiety

Polecane posty

Gość gość

To dużo czy jeszcze przeciętnie?Co myslicie o tym? Jestem nastolatką mam 19 lat wiec moje pokolenie jest wyzesze niz poprzednie,więc w porownaniu z rowiesnikami to mysle jeszcze sredni.Ale mieszkam w duzym miescie,nie wiem jaki wzrost ma mlodziez z innych zakatkow Polski,szczegolnie z prowincji

Gość gość
Ja mam 160 cm i nie mam z tego kmpleksów , u mnie dużo dziewczyn w moim otoczeniu ma taki wzsrost jak ja , a nawet jakby sie zdarzyły wyzsze tpo nie mam kompleksu z powodu wzrostu .

Gość gość
ja mam 3 cm więcej- 175 i nikt nie nazwał mnie nigdy jakąs extra wysoką. Wysoka to jest ponad 175-6 cm. Nazywanie dziewczyny 170-175 wysoką to bzdura jakaś. Chyba w porównaniu z taką 150. Niskie to 155-165cm, średnie 165-175cm a wysokie to te ponad

Gość gość
niska jest 155 a nie 165, tak samo jak wysoka to ta 180 i ponad a nie 170-175

Gość Nylonkaa1
ja Jestem też nastolatką i mam 158 cm i wyższe kolezanki,natomiast znajome mojej mamy sa nawe nizsze odemnie.mysle że jeszcze jestes górną granicą sredniego

Gość gość
Ja mierze 169 i mogla bym byc nawet troszke wyzsza:)

Gość gość
172 to wysoka ale nie aż tak bardzo. Ja mam 164 i wg mnie to jest średni, przeciętny wzrost

Gość gość
Ludzie, czy w Polsce wszystko musi być w pewnych ramkach? Jakie wzrost ma znaczenie, po prostu cecha wyglądu jak każda inna. Nie ma znaczenia, a określenia dużo czy malo są idiotyczne.

Gość małły
Średni jeszcze wzrost, jak najbardziej przeciętny w dzisiejszych czasach... świetny zresztą dla kobiety moim zdaniem, idealny wręcz - ani za dużo, ani za mało, po prostu super. Dla mnie osobiście ideał, choć sam mam aż o 24 centymetry więcej od Ciebie:) ale lepiej niech się wypowiedzą panie, bo przecież głównie do nich było skierowane pytanie;)

Gość gość
to jest normalny wzrost. mam 2 synowe o wzoście 176 cm 179cm oraz bratanice 180 i męża siostrzenica 182cm ma męża 195.cm. Synowej siostra 185cm ma mężą 198cm. Nie widzę problemu w twoim wzroście.

Gość gość
ja mam 175 cm, obecnie 27 lat, i gówniarze w podstawówce i gimnazjum wyzywali mnie żyrafa, że taka podobno ogromna.... ale ja tam lubię mój wzrost

Gość gość
jestes bardzo wysoka ja bym chcodzila w baletkach hahahaha ŻYRAFO TY !!!! żaden facet nie bedzie chcial takiej żyrafy mezczysni wolą takie mniejsze - ja mam 168 i sie opedzić nie moge!!! SSSIIIIJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Gość gość
do 175 jest ok. wyzej to juz porazka.