Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO MA RACJE OSZALEJE

Polecane posty

Gość gość

Dostalam jakiegos dziwnego smsa bez treści, było tylko od kogo i dla kogo. Od kogo był numer mojego faceta, a dla kogo 3 numery w tym mój. Po 15 minutach zniknął i pojawiło się zdjęcie. Miało to być wysłane do jego kumpli, to zdjęcie pewnej rzeczy(od samochodu) i rozumiem wszystko. Zadzwoniłam do niego i mówię, wysłaleś mi zdjęcie i jeszcze jakimś dwum numerom. A on- no tak do x i y . A ja mówie no ok. A on na to : No to jak cchesz to zadzwoń sobie teraz do x lub y , albo zapisz ich numery do rozmów itd, i mi po prostu jedzie! Jest teraz ze swoim dobrym kumplem..... Nie wiem po co robi mi taki wstyd. Odpowiedziałam mu po co mi ich numery? A on, no bo na pewno je sobie zapisałaś, no zapisz zapisz.... Powiedziałam, żeby się uspokoił, i po co mówi takie chore rzeczy, on na to "nie podniecaj się, no nie podniecaj się" z taką podłą irionią. Wiem, że może nagmatwałam i to co napisałam nie ma ładu, ani składu. Ale rozłączyłam się i on teraz wydzwania,a ja nie odbieram.... Dobrze?

Gość gość
nic nie rozumie.

Gość gość
Żle, wygląda na to, że jesteś zazdrośnicą, a Twój facet ma tego dosyc z tąd jego zachowanie i ironia..przecież to tylko część od samochodu..mozę chce sprzedać, czy kupić albo naprawić i wysłał znajomych żeby mu pomogli..a Ty od razu podejżliwa jesteś, nie dziwie się, że się wkurzył.. a teraz nie odbierając zachowujesz się jak kretynka, dzwoń do niego i przeproś

Gość gość
Odbierz i pozwól się przeprosić :D A w ogóle to po co było zaczynać? Wysłał to wysłał, trzeba było nie drążyć tematu przecież wiedziałaś że to przez pomyłkę było.

Gość gość
Ja nic z tego nie rozumiem

Gość gość
Ale to on jest okropnym zazdrośnikiem i kazał mi dzwonić do nich nie ze względu na to żeby sprawdzić tylko po to żeby "romansować". On każdego kolege mi już wciskał! Ja do niego nie skoczyłam ze złością i z pytaniem gdzie on to wysyła, tylko powiedziałam, że coś takiego mi przyszło i tyle. Z uśmiechem.

Gość gość
zamiast spedzac wieczor razem to sms eujecie?