Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia_00

Co jest z tymi ludźmi co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość Olivia_00

Ludzie wyprawiają w internecie różne rzeczy, w ogóle nie myśląc o konsekwencjach. Pokazują dosłownie wszystko. Niedawno pod wpływem koleżanki zainteresowałam się sex chatem, tak chciałam tylko zobaczyć o co chodzi. Ludzie pokazują tam swoje twarze bez żadnych krępacji i masturbują się lub uprawiają seks na żywo. Inni piszą im co mają robić, a c****słusznie tak robią. Nawet mogą załatwić się do kamery. Byłam w szoku jak to zobaczyłam. Dziś weszłam sobie na normalny chat, bo chciałam trochę pogadać po angielsku. Umówiłam się z typem na skype'a, on pokazał mi się na kamerce, ja jemu nie. Zamiast normalnie pogadać on zaczął naciskać, żebym włączyła kamerę i masturbowała się razem z nim. Stanowczo mówiłam, że nie, na co on zaczął błagać, mówił, że chce dojść. W końcu pożegnałam się z typem. Przecież to jest na maksa upokarzające. Wbrew pozorom świat jest mały. A co jeśli ktoś wykorzysta to przeciwko niemu? Wstawi na jakąś stronkę, albo w jakiś sposób dowie się o tym jego rodzina, znajomi, pracodawca. Ja bym się bała. Zresztą dziwi mnie taka potrzeba pokazywania się zupełnie obcym ludziom. Czy ci ludzie są wyjątkowo samotni, czy o co chodzi?

Gość Olivia_00
Innym nie robią krzywdy, ale myślę, że robią wielką krzywdę sobie, tylko są tego nieświadomi.

Gość gość
to dopiero teraz zauważasz ilu ludzi ma obecnie zaburzenia emocjonalne, choroby psychiczne, fobie, lęki, natręctwa, depresje ? jesteśmy jak laboratoryjne szczury, coraz bardziej zy****i genetycznie

Gość gość
nie robią innym krzywdy ? a zastanawiałaś się jaki wpływ np. takie czaty czy filmy na youtube mają na dzieci ? jak mogą skrzywić ich psychikę ? bez problemu znajdziesz w necie filmy z zoofilią i inne dziwactwa naprawdę uważasz że oglądanie takich rzeczy nie ma wpływu na psychikę dzieci ?

Gość Olivia_00
No ok, z pewnością ma negatywny wpływ na dzieci. Akurat o dzieciach nie pomyślałam, może dlatego, że nie mam własnych, więc nie mam o co się martwić. Jednak gdybym miała to na pewno zadbałabym o odpowiednie blokady takich stron zanim pozwoliłabym dziecku usiąść do komputera i interesowałabym się tym, co to dziecko robi w sieci.

Gość gość
Olivia czy nie widzisz po ostatnim wpisie gdzie trafiłaś?Tu jest zupełne dno.

Gość Olivia_00
Wiem, że siedzi tu mnóstwo idiotów, jednak zdarzają się wyjątki. ;)