Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Potrzebuje namiary na dobrą wróżkę

Polecane posty

Gość ukryta prawda

A właściwie na kobietę która potrafi posługiwać się magią Chcę skończyć szkołę policealną Zdać maturę i egzamin zawodowy Oraz być najlepszym pracownikiem I ta kobieta musi mi w tym pomóc, poproszę wróżkę Odero o oczyszczenie

Gość gość
a nie leiej poprosic Jezusa przynajmniej nie oszukuje a wruszka to strtacisz kase i będziesz cierpieć

Odmawiam codziennie 100 ojcze nasz 100 Zdrowaś Maryjo 100 Aniele Stróżu I tylko problemy. Jeszcze próby wykluczenia mnie z listy pracowników a specjalnie poszłam do szkoły by się tam zatrudnić. Pierwszy semestr za darmo a za drugi już 150 zl co miesiąc.

Gość gość
Ukryta prawda-liczy się jakość nie ilość. Nie musisz odmawiać 100 razy dziennie tych modlitw, wystarczy rano i wieczorem +rozmowa z Bogiem, taka od serca, nie z wyuczonej modlitwy. Proś Boga o pomoc w rozwiązaniu problemów, módl się też za innych(za ludzi, których nie lubisz też), ale nie chodź do wróżki, bo zadasz się z demonami.

Może to jest jakieś rozwiązanie ale z Bogiem również rozmawiam a potem przychodzą na mnie kolejne cierpienia. I tak wygląda całe moje życie, problem goni problem. Płacz goni kolejne łzy.

Gość gość
Rozumiem Cię, bo ja też nie mam lekko, ale nie możesz się poddawać. Zauważyłam, że gdy prosiłam o coś Boga, to za jakiś czas to dostawałam. Teraz wiem, że nie jestem sama. Może spróbuj też iść do spowiedzi, przyjąć Komunię i zacząć wybaczać ludziom.

Np. Dzisiaj modliłam się oto bym w styczniu uchowała się w pracy a osoby których nie lubię wywineły jakiś numer i zostały zwolnione. Może Bóg i Matka Boska wysłuchają moich próśb. Do komunii nie byłam już od bardzo dawna, od momentu bierzmowania. Może tutaj tkwi problem. Ja po prostu chciałabym normalnie żyć, pracować, uczyć się, zdobyć te nędzne tytuły technika a potem może jakąś licencję ochroniarską.

Gość gość
"Chcę skończyć szkołę policealną Zdać maturę i egzamin zawodowy Oraz być najlepszym pracownikiem". Anie wróżka ani modlitwy ci nie pomogą. To pójście na łatwiznę dla intelektualnych leni. Jedyna sprawdzone rozwiązanie to nauka i ciężka praca. Ramen.

Gość gość
"Odmawiam codziennie 100 ojcze nasz 100 Zdrowaś Maryjo 100 Aniele Stróżu" Czyli marnujesz lekkim ch**em ponad godzinę dziennie.

Gość gość
Tak, ale dzięki modlitwie nauka może przychodzić łatwiej i łatwiej zdobyć pracę. Ukryta Prawda-idź w takim razie do spowiedzi i do Komunii. Oczywiście do niczego Cię nie namawiam, ale nawrócenie się jest dobrym krokiem ku dobremu :)

Gość gość
Pff, lepiej, żeby czas poświęcany na modlitwę przeznaczyła na naukę.

Gość gość
napisz: wrozkajudytawierzbicka@wp.pl od dawna radzi ludziom w ciezkiej sytuacji,potrafi takze przewidziec przyszlosc.za darmo!napisz,i do 24 h się przekonasz!

Gość Marianna1985
Od czasu do czasu korzystam z porad wróżki Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem naprawdę zadowolona. Jako jedyna dobrze rozumie moje problemy i trafnie przepowiada przyszłość.