Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscs

dobra pijacki piatkowy temat dla samotnych

Polecane posty

Gość goscs
ja pije bo jestem samotny, jestem bez pracy, nie mam pieniedzy na studia zreszta wydaje mi sie ze juz jestem za stary zeby isc na dzienne. otworzylas juz tatre mocno? bo widzialem w sklepie i sie zastanawiam jak to smakuje

Gość noooocna sówka
wypiłam piwo a teraz obżeram się czekoladą, którą dostałam 2 dni temu na mikołaja od mojej mamy :D siedze sama bo pokłóciłam się z moim przyjacielem (miał do mnie dzisiaj wpaść pogadac, obejrzeć film, pójśc na spacer, łyzwy), ale coś go wkurzyło z rana i sie na mnie wyżył. Niech idzie w chooj..

Gość gość
36 cydr bo chyba rozwód mnie czeka

Gość gość
piję, bo nie mam, żadnych znajomych, izoluje się od ludzi CHyba już wpadłam w alkoholizm, bo nie potrafię spędzić wieczoru bez alkoholu :(

Gość gorgonz ola
Piję bo mnie przewiało i miałam ogromną chęć na grzane wino :) A sama bo przez wichurę narzeczony utknął w innym mieście. Z domu nie wychodzę bo mnie ten wiatr przeraża.

Gość gość
jeszcze nie otworzylam, koncze tego reddsa. Ja lubie tatre mocna, ale to nie jest piwo pite przeze mnie dla smaku, wiec pije je zawsze ostatnie, tak zeby na sam koniec w glowie mi zaszumialo :(

Gość goscs
Dark_Engel jest takie przyslowie nie ten to nastepny, moze byc samotny wieczor ale podaj przyczyne