Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę poirytowana

Dziewczyna ktora leci na mojego faceta komentuje jego wpisy

Polecane posty

Gość troszkę poirytowana
Gosciu wiesz co masz rację. Moj jest przystojny i co mi z tego? Ciagle nerwy, bo baby sie slinia na niego. Jemu ufam, ale wkurza mnie to. Niektore sa tak bezczelne, ze nawet jak razem jestesmy to one puszczaja oczka, zagaduja. Ostatnio jedna gdy przechodzila powiedziala mu, ze ma seksowne perfumy (ja mu je kupilam). On sie nic nie odezwal, ale mnie to zdenerwowalo. Przynajmniej spokojniej spisz i tak lepiej :)

Gość rozwódkaaaa
a tymczasem niczemu niewinny kwiatuszek (Twój pseudofacet) ma świetny ubaw i łechta go mile jak sie laski publicznie o niego biją. Jakby miał jaja to by ja zablokowal i po sprawie. To nie ona jest problemem, a gość który cie nie szanuje.

Gość troszkę poirytowana
brokeninside87 moj mi upierze :D jest roznica miedzy komentowaniem, a slepa fascynacja

Gość gość
ja jestem pewna,ze jakbym mojemu cos napisała takiego,ze byłoby widać,ze to od jego dziewczyny to był by zły albo usunął by to

Gość troszkę poirytowana
rozwodko - on uwaza, ze to znajoma i dlaczego ma blokowac. Gosciu jaki tekst proponujesz?

ja zawsze mówię co myślę. a zajętemu to nawet łatwiej napisać coś miłego - nie będzie sytuacji specyficznej (bo związek ma już "odpykany") i nie będę musiała się czerwienić pod spojrzeniem;):)

Gość gość
i wiesz co c***owiem, ze jak mój facet nie miał fejsbuka, to lepiej miedzy nami było, ja byłam spokojniejsza, a odkąd go ma to kilka razy były przez niego kłótnie i mam juz nerwicę przez te niektóre rzeczy z tym związane...

Gość gość
no wiesz, to zależy tez od tego co on doda tam. jak swoje zdjęcie to napisz coś w stylu o ale przystojniak, albo ale mam ciacho....ej w sumie to sama nie wiem, nigdy nie pisałam takich komentarzy, wiec nie wiem co pisac,zeby nie wydawało się głupie

Gość troszkę poirytowana
cos bede musiala wymyslec :D

Gość ja Cię rozumiem autorko
" gość ja jestem pewna,ze jakbym mojemu cos napisała takiego,ze byłoby widać,ze to od jego dziewczyny to był by zły albo usunął by to " no to jakaś masakra :o

Gość gość
no wiem :(

Gość rozwódkaaaa
troszkę poirytowana rozwodko - on uwaza, ze to znajoma i dlaczego ma blokowac to co on uważa a to co ci wmawia to 2 różne sprawy. może przytocz jas przykładowy wpis, żebysmy mogli się ustosunkować.

Gość troszkę poirytowana
np"masz rację. Mądry z Ciebie mężczyzna. Muszę sie z Tobą zgodzić w 100%"

Gość troszkę poirytowana
i serduszka dodaje na koncu tych komentarzy

Gość troszkę poirytowana
a pod spodem: "wczorajsza noc była niesamowita, ogierze" p********a mitomanka:O przecież wczoraj był u kolegów:O

Gość gość
no dla mnie serduszka to jest przegięcie...

Gość troszkę poirytowana
post z 23.33 z tym ogierem to podszyw

jesli pozwolicie.... tak sobie Was czytam...i zal...po prostu. Autorko tematu Takie mamy czasy,ze internet i jego portale spolecznosciowe np. fejsbuk :P rozpieprza wiele zwiazkow. Jesli facet jest porzadny,to nawet na widok najwiekszej laski nie zareaguje. Rozwoodka ma racje.... W sytuacji kiedy jakas laska powiedziala ze ma sexowne perfumy,mogl odpowiedziec ze to prezent od tej jedynej,od mojej milosci czy cos w tym stylu.Ale po co? Masz proznego faceta...dlatego nie robi nic z tymi komentarzami.Porzadny facet robi wszystko zeby ,, nie denerwowac" swojej kobiety....

Gość gość
ale ja kiedys widziałam jak mój facet wysłał w rozmowie seduszko do jakiejs kolezanki. nie wiem co to miało znaczyć :O ale teraz jak do mnie takie cos wysyła to automatycznie mysle sobie,ze on tak wszystkim dziewczynom...

Gość rozwódkaaaa
masz problem koleżanko, juz lepiej żeby o ogierze pisała, a ona się bardzo ładnie zbliża. Ona bedzie "tylko fajna koleżanką", a ty "babą bluszczem z maniakalna zazdrością". Tu musisz rozważnie wybierać ruchy.

drach ja nie wiem juz co myslec. Z jednej strony stara sie byc dla mnie jak najlepszy, okazuje mi milosc, a z drugiej uwaza, ze te komentarze znajomych to nic zlego. On sam nie komentuje u nich, one u niego tak. Wiem (od osoby ktora to widziala), że owa komentujaca chciala jego numer, odmowil jej.

jezeli tak bardzo cie irytuja te komentarze ( a wierze ze tak jest ) to po prostu powiedz na spokjnie swojemu chlopakowi ze boli cie to po prostu ze ona tak komentuje i komentuje i ze sie najnormalniej w swiecie boisz. Powinien ta dziewczyne zablokowac, jesli jestes dla niego wazna :) Tylko ze ta dziewczyna,jesli naprawde robi to w jakims konkretnym celu...znajdzie inny sposob zeby sie zblizyc.Czyli kolko sie zamyka :)

Gość gość
Wstawcie ładne wspólne zdjęcie ze słodziutkim opisem :D jak się pod tym podpisze to jest kretynką, gdyby do niej poszedł to nawet nie jest żal faceta.

Gość gość
jak mu powiesz,ze ma ją zablokować to on nigdy tego nie zrobi, moze powiedz mu,zeby sobie wyłączył możliwość dodawania komentarzy albo sama to zrób jak bedziesz miała okazję. no a wiesz czy ona pisze do niego wiadomosci tez? co to za dziewczyna,skąd się znają?

swoją drogą to takie żałosne mówić coś złego na tą dziewczynę tylko dlatego, że boisz się jego reakcji (przemoc domowa? a może tego, że kopnie Cię w dupsko:O) boisz się jemu coś powiedziec to wylewasz pomyję na wolną nic złego nierobiącą dziewczynę, która sobie coś pisze na necie:D

Nie ja sie nie boje, ze on do niej pojdzie. Skoro nawet numeru jej nie dal, to znaczy, ze nie jest nia zainteresowany. W rozmowie ze mna nigdy nie powiedzial o niej nic dobrego, raczej tak neutralnie.

brokeninside87 jak narazie to ty wylewasz pomyje. O jakiej przemocy mowisz? Nigdzie nie napisalam, ze boje sie mu to powiedziec. Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, bo pisalam wiele razy, ze rozmawialismy o tym :) Wg ciebie ta dziewczyna nie robi nic zlego? To zapewne jestes takiego samego k***wskiego pokroju jak ona :D Porzadna dziewczyna nie wypisuje serduszek zajetemu facetowi.

Gość rozwódkaaaa
masz 2 wyjścia 1. jak radzą inni możesz zacząć obsikiwac teren = - wpisywac coś pod postami faceta - wrzucać wspólne foty - wywatułowac mu swoje imię 2. porozmawiac jak człowiekiem - powiedz jasno, ze niepokoi Cię jej zachowanie i jego bierność - spytaj czy on jasno oznajmił jej, że jest zajety - wyznaczcie granice, których nie wolno jej przekroczyć (i jemu) - po przekroczeniu granic zażądałbym ucięcia wszelkiego kontaktu i zablokowania fb