Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę poirytowana

Dziewczyna ktora leci na mojego faceta komentuje jego wpisy

Polecane posty

Gość troszkę  poirytowana
chcialabys posciskac, tylko chetnych brak :D

Gość gość
jeszcze dodam, ze mezczyzna to nie pilka i nie da sie go odbic i to jeszcze pisaniem komentarzy na fb :D mozesz wstawic z pierdylion serduszek na jego profilu i 2 pierdyliony zdjec z podpisem "moj misiaczek i nasza milosc" na fejsie a facet i tak moze pojsc do innej, ktora mu bedzie bardziej odpowiadala :D takie jest zycie slonko ;)

Z tym, ze w Boze Narodzenie zamierza mi sie oswiadczyc, wiec jak widzisz do innej sie nie wybiera ;)

czas na mnie. Juz pozna pora. Dziekuje za rady tym normalnym oraz zegnam tych sfrustrowanych :)

Gość gość
ale tak serio się zastanów - przeszkadza Ci to co robi ta dziewczyna czy raczej reakcja (brak reakcji właściwie) Twojego chłopaka? bo pretensje masz do niej - a przecież ona Ci niczego nei obiecywała i może sobie podrywać, kogo zechce. kwestia, co z tym zrobi Twój facet.

Gość gość
no to powodzenia - całe życie z facetem i jego wianuszkiem wielbicielek :classic_cool: pozazdrościć!

Gość gość
ja tam patrze tylko na to czy mezczyzna jest w zwiazku szczesliwy czy nie :D jesli uwaza swoja partnerke za milosc zycia i dalby sie za nia zabic to daje sobie spokoj, bo nie chce niszczyc mu szczescia ;) ale jak facet jest z wredna jedza, ktora nie potrafi mezczyzny docenic, jedzie mu po godnosci i jest super pewna, ze facet jej nigdy nie zoastawi, bo nic cudowniejszego od niej mu sie nie trafi to nie patrze na zwiazki, bo niby czemu mam patrzec na szczescie jakies wrdnej prukwy ktora ma w d***e mezczyzne, liczy tylko na zamazpojscie, rozrod i lezenie do gory dupa na kanapie po slubie? :D :D uznaje wiec ze ze mna bedzie szczesliwszy i ruszam do ataku :D mozecie mnie nazwac dziwa i czym tam jeszcze chcecie frustratki :D ale tak to w zyciu jest, ze jesli nie potraficie docenic swojego mezczyzny to znajdzie sie taka ktora go doceni i z przyjemnoscia poswieci mu swoja uwage

Gość gość
twoj facet jest juz tak wytresowany, ze nawet date oswiadczyn musial z toba ustalac? :D bez jaj, chyba jestes jedna z tych jedz o ktorych pisalam :D bez twojej zgody on nie moze nawet puscic baka? :D

Gość gość
W miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone- słyszałaś koedyś o tym ?

Gość rozwódkaaaa
"uznaje wiec ze ze mna bedzie szczesliwszy i ruszam do ataku (...) jesli nie potraficie docenic swojego mezczyzny to znajdzie sie taka ktora go doceni i z przyjemnoscia poswieci mu swoja uwage" mocne w gębach jesteście, a nikogo nie odbiłyście. Gardzą wami, choc popularność na fb mile ich łechce. A ja to przerobiłam. 4 cwaniary podbijały: na sexapil, na przyjaźń, na litość. Co kazda to młodsza. Pogardził każdą, ale nie zniosłam jego bierności. Od lat jest sam mimo, że one wciąż cos proponują. On tylko szuka wymówki aby ze mną choc porozmawiać. Taka historia ku przestrodze.

Gość gość
rozwodka urzekla mnie twoja historia doprawdy :D

Gość gość
on nie odrzucil tych dziewczyn dlatego, ze byly gorsze od ciebie, tylko dlatego, ze bal sie co przyniosa nowe zwiazki,a z toba juz wszytstko bylo jasne, pewne i bez niespodzianek i troche mu teraz tego szkoda :D :D no ale wmawiaj sobie dlaej ze jestes tak z******ta ze facet bedzie rozmyslal o tobie do smierci :D

Gość gość
a wy nie wmawiajcie sobie że takie fajne jesteście i każdej odbijecie, bo od takich jak wy to faceci uciekają gdzie pieprz rośnie.

Gość rozwódkaaaa
"wmawiaj sobie dlaej ze jestes tak z******ta ze facet bedzie rozmyslal o tobie do smierci " ja nic sobie nie wmawiam, tak mi napisał, tak mi powiedział... sucze, które myslą, że na d**ę zawojują świat są żałosne. On jest sam i nadal je odrzuca. To o czyms świadczy. Polecam się nie wpieprzać w związki.

Gość gość
ja nigdy mezczyzn nie kusilam dupa, okazywalam im zainteresowanie, akceptacje i zrozumienie - to tego mezczyznom nabardziej brakuje, a nie jedrnej d**y 18latki :O

Gość gość
Ale skąd ona ma wiedzieć, że on jest zajęty? Na fb ciebie nie ma, o związku też nic nie napisał, może ona nawet nie wie o twoim istnieniu? Ale oczywiście ty już nazywasz ją k***ą, bo misio niewinny. To kto ma tu zobowiązania ona czy on? Ona jest wolna i może podrywać kogo chce, to twój facet powinien być lojalny wobec ciebie, a nie bogu ducha winna dziewczyna która może nawet nie wie, że jej sympatia jest zajęty.

Gość gość
06.12.13 [zgłoś do usunięcia] troszkę poirytowana Hej. Dziewczyna której mój partner się podoba (ona mu to daje znać oraz pochwaliła się tym innym osobom, które mi doniosły) komentuje jego wpisy na fb, zdjęcia. Trochę mnie to irytuje. On jest wierny i cenię go za to, ale my kobiety nie lubimy takich sytuacji, gdy inna ślini się na widok naszego chłopaka. Jesteśmy razem już od kilku lat, ona jest nim zafascynowana od kilku m-cy. Na początku nie zwracałam na to uwagi, bo przecież on ma prawo mieć znajome, ale irytujące jest gdy pod każdym jego wpisem są jej komentarze (niektóre totalnie bez sensu, dodaje je chyba tylko po to żeby mu skomentować i przypomnieć o sobie), wszędzie jej polubienia. Ja raczej nie udzielam się na Jego profilu, nie komentuje. Może pod jej postami powinnam dodać jakąś delikatną uszczypliwą uwagę? Mam 24 lata, więc nie chcę bawić się w dogryzywanie, ale zależy mi żeby ona przestała tak intensywnie przeżywać ten jego profil. On uważa, że przesadzam, bo to tylko znajoma, ale ja wiem, że owa znajoma czeka tylko żeby się do niego przybliżyć (zarówno w życiu, jak i przez fb), pomimo tego, że wie o mnie. rozumiem twoje poirytywonia, zwlaszca, ze twoj facvet to bagatelizuje, ze niby przesadzasz, etc. moim zdaniem jemu sie to podoba, ze jakas siuksa go adolruje. Pewnie nawert na nia nie leci, ale to lechce jego meska dume ;) Twoj facet jest c**a, to on, nie ty, powinioen jej powiedzxiec zeby sie odp******ila, to on powinien zrobic wszystko , zebys ty sie czula komfortowo, nawet z takimi min etkami, ktore mu wypisuja p*****ly na fejsie!

Gość gość
sfrustrowanych 07.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość ale tak serio się zastanów - przeszkadza Ci to co robi ta dziewczyna czy raczej reakcja (brak reakcji właściwie) Twojego chłopaka? bo pretensje masz do niej - a przecież ona Ci niczego nei obiecywała i może sobie podrywać, kogo zechce. kwestia, co z tym zrobi Twój facet. No niby tak, ale co za sucza, ze zabiera sie za zajetego, ty bylabys zadowolona, gdyby jakas mloda picza podruywala twojego faceta??

Gość gość
ALE ONA NIE WIE, ŻE TEN FACET MA DZIEWCZYNE! Na FB nic nie ma na temat dziewczyny, ani statusu związku, ani nawet 1 fotki! Nikt nie komentuje jej flirciarskich tekstów, więc jest ok! Wniosek? - facet pewnie nie ma dziewczyny skoro takie komentarze mu nie przeszkadzają i to że wszyscy znajomi je widzą! Ja bym tak pomyślała!

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] brokeninside87 osoba, która podrywa Twojego faceta nie zdradza Cię, nawet jak się z nim prześpi też nie. ogarnij się. k***ą możesz być Ty lub Twój fagas, ona jest wolna chyba, że nie jest wolna moze i nie zdradza autorki, ale jaka z niej p***a, ze uderza do zajetego faceta! Ty bys byla zadowolona, gdyby jakas piczka podrywala twojego? i tylko nie mow mi, ze tobie sie to nie zdazy, kady jest w stanie zdradzic :)

Gość gość
ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne!

Gość gość
07.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość ale broken ma racje wszystko zwalacie na dziewczyne, ktora sie nim intertesuje, tylko ze ona nic zlego nie robi, bo jest wolna i ma prawo okazywac zainteresowanie mezczyznie ktory jej sie podoba a ze twojemu facetowi to odpowiada to juz inna sprawa no ale misio zawsze niewinny, winna "ta k***a" a i jeszcze cos - takie przepychanki na facebooku sa na poziomie gimbazy Ona wedlug ciebie nic zlego nie robi???? a wlasnie podrywanie zajetego faceta, to jest wedlug ciebie ok? jak bys sie czula, gdyby jakas piczka po]drywala twojego faceta?> tez bys byla taka cool i wyrozumiala??

Gość gość
07.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! ale ona nie wie, że ten facet ma dziewczyne! To podaj linka, czytam po lebkach, wrr

Gość gość
no k***a to chyba jakies prowo bo 3 raz juz pisze ze ta "k***a" nawet nie wie ze facet ma jakas dziewczyne!!!!!!!! nie ma o niej zadnej wzmianki, fotki i nawet na takie komentarze ma przyzwolenie tego goscia!!!!!! normalnie prowo jak nic bo 3x z rzedu ktos ignoruje moje wpisy!

Gość gość
Nie denerwuj sie moze autorka poszla spac :d ja mieszkam w innes strefie czasowej i dopiero weszlam na topik, ale calego nie cche mi sie czytac, myslalam, ze ta dziewczyna wie, ze jest on zajety, a mimo wszystko uderza do niego

Gość gość
1. laska od "kilku miesiecy" adoruje faceta 2. nikt nie reaguje na jej wpisy, wiec ma ciche przyzwolenie 3. od kilku miechow flirtuje z gosciem na fb gdzie wszyscy to widza i mu to nie przeszkadza 4. na fb gosc nie ma NIC o dziewczynie zwiazku itp dlaczego nazywacie ją k***a????

Gość gość
No to chloptas cos nie teges, wspolczuje wlascicielce, to jest, dziewczynie

Gość gość
autorka napisala, ze idzie wiec produkowalyscie sie bez niej. Ona pisala przeciez ze facet nie odpisuje tamtej, nie komentuje. Z tego co wyczytalam tamta dziewczyna wie ze on jest zajety i cos tam o numerze bylo ze chciala ale jej nie dal. Jakby chcial to by dal wiec chyba facet nie zainteresowany druga

Gość gość
ile razy tak miałam, że wyrwałam kogoś przez fejsbuka, a później w łóżku z nim się śmieliśmy z takich podrzędnych suczek jak autorka:D

Gość Taki ma być prawdziwy facet
Hmm, też uważam, że brak reakcji TWOJEGO FACETA daje jej PRZYZWOLENIE na kontynuowanie "starań". TO ON powinien JEJ POSTAWIĆ GRANICĘ. v O mojego chłopaka zabiegały 3 dziewczyny, SAM mi powiedział, że drażni go taka sytuacja, (oraz szanuje uczucia innych i nie chce by sobie robiły nadzieje, czy się zakochały, a im dłużej się to ciągnie tym gorzej dla nich) i napisał że ma dziewczynę i nie życzy sobie pisania do niego! v Po dłuższym czasie jedna, pod byle pretekstem znowu zaczęła coś pisać do niego, dopowiadać to co on myśli pewnie o niej, potem go przepraszała za to, później próbowała go wziąć na litość, w ostateczności to zaczęło wyglądać jak groźby. v Jak powinien zareagować PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA? Ano tak, że napisał jej że ją ostrzega, że jeśli jeszcze raz do niego napisze, to te jej poprzednie groźby wykorzysta prawnie zgodnie z pewnym artykułem kodeksu karnego, a za takie praktyki grozi kara do 3 lat... :D v Ustawił ją do pionu :D