Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koch

Czy powiedzieć dziewczynie o stulejce

Polecane posty

Gość koch

Hej. Powiedzieć dziewczynie z którą kręcę od jakiegoś czasu o stulejce (jestem parę dni po zabiegu) czy nie warto, bo mnie wyśmieje, oleje i lepiej powiedzieć, że z tego nic nie będzie? Boję się jej reakcji. Naciska mnie coraz bardziej na żbliżenie i bronię się jedynie asertywnością (której oczywiście nie chciałem stosować, ale musiałem). Na kolejny miesiąc (dochodzenie do siebie po zabiegu) raczej nie mam wytłumaczeń dlaczego nie, także poradźcie proszę. Wyśmieje czy powinienem powiedzieć prawdę mimo wszystko i mimo jakiejkolwiek jej reakcji?

Gość gość
Mysle,ze,nie masz sie czego obawiac. Jesli cie wysmieje to ma styropian zamiast mozgu gdyz to normalna sprawa iz czasami trzeba sie poddac temu zabiegowi.

Gość gość
tak, powiedz

Gość koch
w pewnym sensie może czuć się oszukana, że nie powiedziałem jej o tym na początku mocniejszej znajomości. boję się, że stracę po tym jak powiem jednocześnie i przyjaciółkę i miłość. :(

Gość gość
wal jak w dym , to zaden wstyd , jak cos dla niej znaczysz to zrozumie i da duzego buziaka , jak wysmieje to ktos juz wspomnial o styropianie zamiast mozgu

Gość gość
A jakie to ma znaczenie ? Głowa do góry :)