Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iokio

Szczurek

Polecane posty

Gość iokio

Chciałabym kupić szczurka. Co myślicie o tych zwierzątkach? Są fajne i przyjacielskie czy raczej nie?

Gość gość
inteligentne madrzejsze jak psy choc ludzie psy tak chwala to sa to jedynie slugusy szczur jest madry myslacy racjonalnie polecam trafiaja sie naprawde super madre szczurki az zal ze tak krotko zyja

Gość gość
są inteligentne , ale nie trzeba ich się bać, jak się nie boisz to kup sobie ja się boję ich .......... nie wezmę na ręce szczura ..... moja znajoma ma szczurka i siedzi jej na ramieniu gada do niego a on słucha i patrzy na nią boże ....... wygląda to fajnie ale okropnie się boję szczególnie tego ogona jego .....

Gość gość
ogon szczura rulez :D :D pamietam, jak brat straszyl mnie szalem z lisa i innymi ohydztwami, albo zdjeciami kraba z ksiazek :D :D

Gość gość
i pajakiem tez mnie straszyl a jak wyjal k****a to powiedzial ze to fujarka i kazal dmuchac !

Gość gość
kootasa - mialo byc

Gość gość
O ! Przyzał tu te sfrustrowany od braku seksu! Wszytskie p****le już obejrzałeś przez tę noc? I poczułeś że masz moc? Nad filmami i swym kawłakiem ciała? nie strasz ludzi tylko oddeleguj się już :) odpocznij :)