Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk

Mieszkamy w mieszkaniu z moim bratem mamy 2 msc dziecko a on znów chory mam dośc

Polecane posty

Gość gość
Skad ty wzielas takie rewelacje ze 2 miesieczne dziecko sie nie leczy. Ogarnij sietroche i nie panikuj. A jak ty sie przeziebisz to co? Sama siebie wywalisz z chaty?

Gość gość
to mnie rozwaliło-chory bo rano myje głowę, w dodatku oburzenie jednej z kafeterianek! ja czy mróz, czy upał ZAWSZE myję rano głowę, jak dojeżdżałam do szkoły, autobus był o 6 to ja myłam głowę o 5-ani razu od tego nie zachorowałam... a co do czapki-nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam na sobie piszesz tak o swoim bracie? ciekawe co zrobisz jak będziesz szukała u niego pomocy a on się wypnie na ciebie tj ty na niego. O zmarłych źle się nie mówi, ale Wasi rodzice jak Ciebie widzą to myślą "o matko jak myśmy ją wychowali"

Gość gość
hehe oddaj go do ciotki :) wiem o co chodzi heheehe dobre

Gość gość
hehe oddaj go do ciotki :) wiem o co chodzi heheehe dobre

Gość gość
Autorko ty sie dobrze czujesz? Panikara z ciebie, moze wymyj wszystko amoniakiem i chlorem, trzymaj dziecko w namiocie tlenowym jak sie tak boisz. Cale zycie bedziesz dzieciaka tak pilnowala? Pomysl. Juz wole sobie nie wyobrazac co zrobisz jak maz sie przeziebi do domu nie wpuscisz go?

Gość gość
Twój brat nie ma renty rodzinnej po rodzicach? Panikujesz autorko, może zamiast wściekać się wystarczy spokojnie porozmawiać z bratem. Swoje dziecko też za parę lat będziesz obrzucać takimi epitetami? Wulgarna jesteś.