Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Telefony klasyczne a dotykowe Jestem anty dotykom

Polecane posty

Gość gość

Jestem anty dotyk najdłużej miałem dotykowy telefon 15 minut i od razu poszedł na allegro... Nie leży mi to wogóle i koniec, funkcjonalność czy obsługa jest do bani... Miałem i samsunga ACE i S+ i SE ARC i wcześniej jakiegoś LG i żaden ale to żaden mi nie przypasował... Na tą chwilę mam już drugi rok Samsunga S5610 z którego jestem mega zadowolony, i od niedawna Samsunga Solida C3350 (to już mój 3ci telefonik z serii Solid)... Ja się chyba szybko do dotykowych nie przekonam... Niestety mimo super ekstra miliona gadżetów które dotyki posiadają stwierdzam jedno... Telefon powinien służyć tylko do smsowania i dzwonienia i niekiedy zrobienia zdjęcia... I tak naprawdę do niczego innego ja osobiście go nie używam... Jak jest u was z telefonami? Czy chcielibyście żeby producenc**produkowali z powrotem tradycyjne telefony?

Gość gość
Podzielam Twoje zdanie w 100 procentach. Telefon jest od dzwonienia. To jest jakąś paranoja z tymi smartfonami. nie dość, że coraz większe to jeszcze więcej p*****l w nie pchają chyba tylko po to żeby się szybciej psuly. Ktoś się rozminal z koncepcją tel. Komórkowego, który z założenia miał być małym telefonem do nawiązania kontaktu poza domem. A teraz to chyba brakuje mu chyba tylko funkcji pralki automatycznej. Jestem na nie dla wszelkiej maści smartfonów.

Gość smartfony są super
klasyczne telefony sa marne, nie ma takich dobrej jakości

Gość Ela912
ja miałam fajny telefon niedotykowy ale się zepsuł i muszę mieć dotykowy

Gość koniushykrolewski
a co powiesz na Samsung Wave 533, możesz sobie sms dotykowo i na klawiaturze qwert, mam od dwóch lat i chwalę sobie

Gość gość  kobieta
Ja mam htc desire z - jest dotykowy, ale ma wysuwaną klawiaturę, nie zamienię go na żaden inny ;) zobacz sobie, może C**przypasuje

Gość gość
mam to samo