Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gridlock

Czy sa tu małżeństwa lub pary polsko indyjskie

Polecane posty

Gość gość
idiota zawsze znajdzie wymowie...pisala na telefonie, phi to juz cie zwalnia od pisania bez bledow? Jestes wieksza debilka niz ten hindus co cie podrywal.

Gość gość
Hahaha ona na serio nie widzi w swojej pisowni bledow :D Ona mysli ze o literowki chodzi ;) przyblize ci, bo widze, ze rozumem nie grzeszysz. Ortografy zwykle walisz. "Poprostu" zamiast po prostu, mezczysni zamiast mezczyzni i najlepsze "spokuj" pisane przez u otwarte :D :D Nie kompromituj sie juz i wez sie za nauke, bo wstyd przynosisz taka pisownia.

Gość gość
jak chodzilam do polskiej szkoly ( wyjechalam z Polski jak mialam 6 lat ) to uczono mnie je uje sie nie kreskuje :)

Gość gość
"ak chodzilam do polskiej szkoly ( wyjechalam z Polski jak mialam 6 lat ) to uczono mnie je uje sie nie kreskuje" Niech zgadne... Pcim Dolny? ;) To idz w swiat i glos, ze "spokój" piszemy przez u otwarte ciemna maso :)

Gość gość
Witam, od pewnego czasu interesuje sie mna pewien Hindus, jest bardzo mily i wyksztalcony. Wiem ze chce byc ze mna i sie ozenic. Podswiadomie jednak czuje jakis wewnetrzny strach... Bardzo mi sie podoba i mysle ze moglabym z nim byc. Jak myslicie czy zona hindusa jest zle traktowana, czy maz jest w zwiazku osoba nr jeden? Jest muzulmaninem, osobiscie mnie to nie przeszkadza ale to jednak zupelnie inna kultura i religia. Co myslicie o zwiazkach polsko-hinduskich? Piszcie.

Gość gość
daj sobie spokoj ja bym nie pakowala sie w zwiazek z muzulmaninem napewno bedzie chcial byc numerem 1 a ty bedziesz musiala byc mu we wszystkim posluszna jednak co ty zrrobisz to twoja sprawa

Gość gość
Co za pajace -jest milion wątków o związkach z muslimami-jak chcesz by twoje szanse na bycie gwałconą , poniżaną bitą i traktowaną jak mop od podłogi znacząco wzrosły to prosimy bardzo.

Gość gość
Mieszane zwiazki to porazka juz nie chodzi nawet o rasizm wsrod sasiadow lub w pracy. Bardziej o to jak takie ich dzieci będą miały w białej klasie lub w polsce. Dzieciaki są bardzo okrutne i żyć nie dadzą tym innym.

Gość gość
No tak, ale Polak jeszcze gorszy. Więc chyba hindus. I pamiętaj że on jest twoim właścicielem.