Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadźkaa

Plamienie tydzień po owulacji

Polecane posty

Gość Jadźkaa

Współżyłam z mężem bez zabezpieczenia w dzień owulacji (19 dzien cyklu, który zwykle trwa 33 dni. Czułam wtedy ból jajnika a śluz był ewidentnie płodny). to było w zeszłą sobotę. Od wczoraj popoludnia widzę delikatnie różowy śluz a wczoraj czułam też kłucia w podbrzuszu, czasem dosyć silne. Z czego może to wynikac?

Gość gość
Chcesz przeczytać, że to plamienie implantacyjne...Mkże tak a może zaburzenia hormonalne, nadżerka, itp. Miałam takie plamienia a w ciąży nie byłam, za to w ciąży przez 41 tygodni nie widziałam kropli krwi.

Nie, nie czekam na taka wiadomosc. Nie staramy sie o dziecko, jak bedzie, to bedzie ;) poprostu zastanawiam sie co to :)

Gość gość
To może byc implantacja ale nie musi

Gość gość
i jak tam autorko?Plamisz dalej?

Gość gość
mam tak prawie w każdym cyklu,taka moja natura a w ciąży nie jestem

Gość gość
moze teraz masz spozniona owulacje.Lepiej wsiadaj na meza,przycyklach 33 owulke mam na ogol 21 dc

Gość gość
19 mialas owu,doczytalam 14

Przytulanko bylo 19 dc. Owulka na pewno byla bo czułam i śluz też był płodny. Nigdy nie zdażuło mi sie plamienie przy normalnym cyklu. Przy tabletkach any owszem ale to normalne.. boli mnie dzisiaj w dole brzucha a plamienia dalej są ale jakby juz ustawały

Dzis przez caly dzien jestem oslabiona i czuje sie jakbym sie miala zaraz rozchorowac.. zaczynam sie martwic co sie dzieje.. pomozcie co to moze byc bo sie denerwuje. ktos tak mial?

Gość gość
Ewidentnie czekasz na odpowiedz ze jestes w ciazy. Zrob test to bedziesz wiediziec.

Nie. zastanawiam sie czy przy problemach z hormonami wystepuja takie dodatkowe objawy. naczytalam sie tez o guzach na jajnikach i sie martwie. na test za wczesnie ale to jest najmniejsze zmartwienie

Gość gość
i jak tam autorko?