Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można być prawiczkiem w wieku 20 kilku lat nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość

Przeciez normalni ludzie poznają kogoś w liceum, na studiach, w pracy. Prędzej czy pozniej dojdzie do seksu. Dla mnie facet, który ma 20 kilka lat i nigdy nie uprawiał seksu jest podejrzany. Pewnie ma cos z głową albo jest fanatykiem religijnym (na jedno wychodzi) Normalny psychicznie, zdrowy fizycznie męzczyzna, nawet konserwatysta pozna kogos dosc szybko. Oferma, nieudacznik z przerosnietym ego, frustrat, fanatyk NIE a wmawia wszystkim, ze czeka na prawdziwą milosc, nie spotkal tej jedynej, obraza innych ze rzekomo wszystkie kobiety to d******* Ludzie wcale sie nie zmienili, sa tacy jak kiedys. Tylko swiat sie zmienia.

Gość gość
czyli ktoś ma iść na d***** gdy jest sam byś go uznała za normalnego? Fajnie zostałaś wychowana :P

Gość gość
gość - nawet nie zrozumiałes co napisałam. Chodzi mi o to, ze 20paro letni prawiczek niemal na pewno ma cos z psychiką - albo jest fanatykiem religijnym albo mega nudziarzem z wiecznymi pretensjami do swiata, introwertyk, zamniekty w sobie nieśmiałek z problelami z dziecinstwa. Normalni ludzie w tym wieku mają juz pierwsze milosci, zwiazki, zauroczenia, seks za sobą.

Gość a moze ktos jest niezbyt
przystojny i dostaje ciagle kosza?

Gość gość
dobrze zrozumiałem co napisałaś. Dla ciebie każdy musi ******* Nie bierzesz pod uwagę, że nie każdy znajduje miłość od tak. Jeszcze raz zapytam. Jak ktoś jest sam i ma te 20 lat to co ma iść na d***** by być uznanym przez ciebie za normalnego?

Gość do brokeninside87
czy ty zadajesz sie z uczestnikami marszu niepodleglosci i innymi narodowcami oraz wychwalasz zbrodniarzy "zolnierzy wykletych"?

a jak ja napiszę: "dla mnie osoby uprawiajace seks to tanie obleśne zjeby i w życiu bym ręki nie podała podczłowiekowi ze spermą na łapie" to jak się wtedy poczujesz? to jest moja norma, więc nie masz tu czego szukać, piewczyni seksu. w*********j:)

Gość gość
Jesteś kolejnym dowodem na zezwierzęcenie społeczeństwa :o

Gość do brokeninside87
bo sprawiasz wrazenie, jakby ci faszyscy pasowali. pewnie uwazasz zolnierzy wykletych za patriotow i bohaterow.

bo sprawiasz wrazenie, jakby ci faszyscy pasowali. pewnie uwazasz zolnierzy wykletych za patriotow i bohaterow. x jakieś konkrety, bo "mam wrażenie" i "pewnie" to trochę za mało na dyskusję ze mną.

Gość gość
autorka wątku miała regularne płukanie dupska spermą tatusia