Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja Polka on Włoch czy to ma sens

Polecane posty

Gość gość

Pytam powaznie, czy ktoras miala lub ma Włocha ? Ja mam 23 lata, on 30, nie mieszka z mamusią tylko z kolega wynajmuje mieszkanie, pracuje, chyba nie jest maminsynkiem. Znamy sie prawie rok przez internet, spotkalismy sie dwa razy w wakacje i teraz niedawno (seksu nie bylo zanim zaczniecie mnie wyzywac od puszczalskich), on chce zebym zostala z nim na dluzej i okaze sie czy pasujemy do siebie, jak myslicie..jechac? mam sie za co utrzymac

Gość gość
spotkaliście się 2 razy i to na wakacjach to pewnie facet świrował i czarował przed tobą. a znajomość przez internet to można o d**ę potłuc. Włosi mają to do siebie, że są kobieciarzami i licz się z tym, że Jego mama zawsze będzie numer 1.

Gość gość
Nie ma żadnej żelaznej reguły. Ludzie są różni wszędzie. Włochy to miły kraj. Włosi są mistrzami lekkiego życia, kontaktów towarzyskich. Czasami jednak kryje się za tym płytkość w podejściu do życia, co w długim związku może być męczące. Poza tym północne czy południowe Włochy. Południowym bliżej do Afryki, Północne to Europa - chodzi o mentalność.