Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podkład REVLON COLORSTAY czyżby znowy zwiększyli filtr na SPF 20

Polecane posty

Gość gość

Wiecie coś na ten temat? Wiele dziewczyn już po zwiększeniu z SPF 6 na SPF 15 narzekało, że podkład jest gorszy niż w starej wersji. Teraz dowiedziałam się, że można już dostać wersję z SPF 20. Może któraś z was ma już tę nową wersję i podzieli się wrażeniami?

Gość gość
faktycznie na allegro u niektórych sprzedawców jest informacja o zwiększeniu filtru w tym podkładzie. Osobiście jeszcze nie wypróbowałam tej wersji, mam nadzieje że to nie będzie jakaś lipa. Podobno odcienie się różnią i podkład jest gęstszy

Gość piroxeni
Mam jeszcze starszy 'model' , więc nie wypowiem się co do ewentualnej zmiany, ale ostatnio zakupiłam rimela 'stay matt' i powiem, że wcale nie odstaje od 'revlon'a, color stay', a różnica w cenie ogromna, gdyż ostatnio zakupiłam go za mniej niż 20 zł, a 'tapeta' ta sama i również nie ma potrzeby dokładania kolejnej warstwy.

Gość gość
rzeczywiście na allegro jest już filtr 20. może pojawią się niedługo recenzje

Gość gość
poszukaj recenzji zagranicznych, do Polski nowinki później docierają

Gość gość
ja kupowałam w maju zapas i mam 15

Gość gość
Hej :) ja ostatnio kupiłam Revlon Colorstay SPF 20 do cery normalnej w kierunku do suchej i szczerze to zachwycona nie jestem (chociaż inni zaczęli pytać czym się teraz maluję bo podobno rewelacyjnie wygladam) 1 rzecz to taka, że jest konsystencji dość lejącej! Wypływa jak tylko lekko przechylimy. 2. Krycie- i tu chyba teraz ktoś kpi z konsumenta pisząc, że jest mocne. 3. Kolor- zawsze używałam 320 True Beige i teraz w tym kolorze wyglądam ja mulatka. Podsumowując: Na pewno jest zbyt lejący, nieprzyjemnie się z nim pracuje, trzeba użyć sporo pudru aby nie zjechał z twarzy, zbiera się nad brwiami i wygląda to dość dziwnie, nie jest trwały jak stara wersja, kolor ciemnieje na twarzy i nie kryje w moim wypadku nawet niewielkich niedoskonałości