Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany gosc

Jestem w rozsypce po 12 latach zostawila mnie kobieta

Polecane posty

Gość zalamany gosc

Z mojej winy wiem ze ja zaniedbywalem, zle traktowalem, to wszystko moja wina :( nie moge spac, jesc, mam depresje, nie jetsem soba, jest mi koorewsko zle, a ONA nie chce mnie widziec :( co mam robic? jak sie pozbierac :( POMOCY

Gość gość
dobrze ci tak *****czu p********y trzeba bylo dbac i nie zdradzac chuyu

Gość zalamany gosc
nie zdradzalem gralem w gry na kompie z ONA sie nudzila albo chodzila do kolezanek, bylem zly dla niej wiem a ONA ma takie dobre serce i do tego jest piekna i zgrabna ;( co ja narobilem :( nie mam juz sily plakac :(

Gość gość
grałes w gry??? co za zyeb pewnie n********lałes w tibie lecz sie psycholu , dobrze ze uciekła mogla ci kopniaka dac w d**e

Gość gość
C­iota

Gość paulenka
skoro spędziliście ze sobą tyle lat, nie skreślajcie tego związku. Co prawda gdybym była na jej miejscu, pewnie postąpiłabym tak samo. Należy ci się bura za to jak ją traktowałeś. Jednak nikt nie jest ideałem i każdy popełnia błędy. Staram się zrozumieć was oboje - porozmawiajcie ze sobą szczerze mimo że ona nie chce cię widzieć. Wyrzućcie z siebie to co wam leży na sercu.

Gość zalamany gosc
ONA juz mi wszystko wyrzucila, probowala rozmawiac wiele lat... prosila abym sie zmienil a ja tego nie dostrzegalem, mowila ze nie ma czulosc***oczucia bezpieczenstwa ze zle ja traktuje.Jedna szanse juz mialem ale bylem zaslepiony i z niej nie skorzystalem.Nie da mi drugiej powiedziala :( wszystko spapralem :(

Gość paulenka
to jak ona jest taka piękna zgrabna i ma dobre serce - czemu ją zaniedbywałeś, wręcz olewałeś?????? ja osobiście nie potraktowałabym osoby którą kocham, tak jak ty traktowałeś ją. Z tego co piszesz miałeś wiele okazji żeby się zmienić więc czemu tego nie zrobiłeś????? Nie zależało ci na niej????????

Gość zalamany gosc
Moje zycie juz nie ma sensu nie chce zyc bez niej :(

No i na co chłopie liczysz ? że ktoś Cię tu pożałuje ? Zawsze mówię że o kobiety trzeba dbać a miłość pielęgnować . No cóż czasem trzeba za zdobytą wiedzę drogo zapłacić . Oby to tylko kolejna prowokacja nie była to może Twój przykład komuś coś uświadomi .

Gość gość
Jaki widzisz w tym pronlem? Intersujesz się kompem, gry, inne d**erele, więc nie powinno ci robić różnicy że zostałeś sam.Teraz tylko masz problem, że nie ma kto podać obiadku, uprać,posprzatać?! Takich jak ty jest wiele.Żyjecie swoim zyciem, a kobiety macie w d u p i e! Dobrze ci tak!:D

Gość gość
Jaki widzisz w tym problem? Interesujesz się kompem, gry, inne d**erele, więc nie powinno ci robić różnicy że zostałeś sam.Teraz tylko masz zmartwienie, że nie ma kto podać obiadku, uprać,posprzątać?! Takich jak ty jest wiele.Żyjecie swoim życiem, a swoje kobiety macie w d u p i e! Dobrze ci tak!:D

Gość zalamany gosc
Nie wiem dlaczego taki bylem niemyslacy :( kazdy mi jej zazdrosil, na pradwe mega zgrabna i atrakcyjna wiadzialem jak inni na nia patrza a ja sie w ogole nie staralem :( to jest przestroga dla innych zeby dobrze traktowali kobiety :(

Gość gość
odbiło ci?

Gość zalamany gosc
Teraz zrozumialem mam wstret do gier, musialem sie wyprowadzic do matki ktora ja uwielbiala.Cala moja rodzina ja uwielbiala a ja wszystko na wlasne zyczenie zabilem.Teraz mam juz dosc gier i kolegow chce jej i tylko JEJ :(

Gość paulenka
znasz ją chyba bardzo dobrze bo spędziliście razem ze sobą tyle lat. Sądzisz że jest szansa że ona ci wybaczy?????

Gość zalamany gosc
Na razie nie ma szans wiem to.......ONA jest nieugieta i trwa przy swoim

Gość Nataliiii22
ja tam myśle że kota mleka nie oduczysz pić tak samo Ciebie gier!!!

Gość zalamany gosc
nie wiem juz co mam robic ale wykanczam sie powoli :( Ona sie nie chce zlitowac nade mna :(

Gość paulenka
szczerze to przyda ci się taka lekcja że należy dbać i szanować kobiety. Drugi raz chyba już nie popełnisz takiego błędu.....

Gość paulenka
szczerze to przyda ci się taka lekcja że należy dbać i szanować kobiety. Drugi raz chyba już nie popełnisz takiego błędu.....

Gość zalamany gosc
ale jak JA odzyskać teraz po tym wszystkim? to byl bardzo buzliwy zwiazek :(

Gość paulenka
szczerze to sam sobie zgotowałeś taki los ale może jeszcze nie wszystko stracone. Odczekaj trochę czasu, daj jej odetchnąć i przemyśleć to wszystko. Dobrze wiesz że to nie będzie takie proste ją teraz odzyskać. Ja na jej miejscu nie wiem czy potrafiłabym ci na nowo zaufać. Ale cóż, należy mieć nadzieję...

Gość zalamany gosc
czyli jest jeszce nadzieja :(

Gość zalamany gosc
poza tym mowi ze poznala kogos i chce z nim sprobowac :(

Gość gość
Trzeba było myśleć wcześniej, a teraz weź się w garść a ją zostaw w spokoju. Skoro kogoś poznała to daj jej być szczesliwą. Ty i tak się nie zmienisz i zmarnuje sobie życie z tobą. Zasługuje na kogoś dla kogo będzie najważniejsza. A ty no cóż, masz swoje gry i kolegów po co ci ona? S********łes to, teraz mudisz się z tym pogodzić.

Gość zalamany gosc
nie potrafie sie z tym pogodzic, chce sie zmienic dla niej bo zwariuje :(

Gość paulenka
nadzieja umiera ostatnia... Myślę że macie jeszcze szanse. Jeśli jest jeszcze między wami miłość oczywiście bo zaufanie trudno będzie ci odbudować w jej oczach. Najważniejsze jest to że widzisz swój błąd, wiesz że źle postępowałeś i że pragniesz się zmienić. Jak podejmiesz się rozmowy z nią powiedz że się zmieniłeś i że żałujesz tego co robiłeś - mam nadzieję że żałujesz... Życze żeby dała ci jeszcze jedną ale ostatnią szanse i żebyś jej nie zmarnował i ją docenił. ;-)

Gość zalamany gosc
mam nadzieje paula :(

Gość gość
A ja ci życzę żebyś tej szansy nie dostał. Zmienisz się na trochę a potem zapomnisz co obiecywales i wrócisz do wcześniejszych zachowań. Daj sobie spokój.