Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany gosc

Jestem w rozsypce po 12 latach zostawila mnie kobieta

Polecane posty

Gość o ja biedna
ja bylam 13 lat razem i po tym czasie tez zostawilam dziada! nudzil i zrobil sie oblesny w moich oczach i ty moze tez sie jej naraziles

Gość paulenka
a ja mimo wszystko bym cię nie skreślała. Z jednej strony - nagrzebałeś sobie i to równo, jednak każdy zasługuje na drugą szanse. Z drugiej - czy ta twoja przemiana będzie trwała czy tylko na teraz bo widzisz że straciłeś ja i jej obecnie potrzebujesz. Czy ona będzie dla ciebie zawsze ważna i będziesz poświęcał jej zawsze czas czy przeznaczał go na gry???? Przemyśl to proszę...

Gość paulenka
a ja mimo wszystko bym cię nie skreślała. Z jednej strony - nagrzebałeś sobie i to równo, jednak każdy zasługuje na drugą szanse. Z drugiej - czy ta twoja przemiana będzie trwała czy tylko na teraz bo widzisz że straciłeś ja i jej obecnie potrzebujesz. Czy ona będzie dla ciebie zawsze ważna i będziesz poświęcał jej zawsze czas czy przeznaczał go na gry???? Przemyśl to proszę...

Gość zalamany gosc
do o ja biedna i ciezko Ci było go zostawic? jak Ona zareagowal?

Gość gość
Ty ją olewałeś tyle lat, a teraz jak miała dość ,jak dojrzała to tego by odejść to Ty chcesz żeby nagle zrezygnowała ze swojego postanowienia? A powiedz w imię czego?

Gość gość
ale ja sie zalamie nie widze sensu istnienia mam depresje juz :(