Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okdo

Czy wasz pierwszy chłopak okazał się tym jedynym i ostatnim

Polecane posty

Gość okdo

mam 17 lat jezyk.Nie dawno rozstałam się z moim pierwszym chłopakiem, byliśmy razem krótko bo 2 miesiące, ale jednak był to mój pierwszy chłopak... Teraz już pogodziłam się z tym, że nie jesteśmy razem, ale zastanawiam się czy jeszcze kiedykolwiek będe miała chłopaka, czy sie jeszcze zakocham. bo to co było z nim wydawało mi sie takie wyjątkowe... ale okazało sie tylko zauroczeniem ;/ a myślałam, że to juz tak na zawsze, na początku były plany, na wakacje, na wiosne... to chyba mnie najbardziej boli, bo miało być pięknie a jest beznadziejnie ;c czuje sie samotna, mimo, ze nie narzekam na brak zainteresowania ze strony chłopaków bo jestem atrakcyjna, przynajmniej wg innych ;p

Gość gość
ja mam 23 lata i miałam 34 partnerow seksualnych, jestem młoda trzeba sie wyszaleć

Gość gość
jasne, że nie mało kto jest ze swoim pierwszym na zawsze

Gość gość
Jasne, że tak. Jak sie zakochasz to po co mieć innego? Szanujcie się dziewczyny. :)

Gość gość
no u mnie tak, ale ja mialam pierwszego chlopaka w wieku 24 lat :P

Gość gość
teraz mam 24 lata,o moim pierwszym chłopaku myślałam,że jest idealny ale powiem Ci tak,byłam młoda,naiwna i niedoświadczona. Spotkaliśmy się później po ok pięciu latach,i dziwiłam się jak ktoś taki mógl zawrócić mi w głowie. Cały czas myślę o ludziach,którzy coś dla mnie kiedyś znaczyli,że czegoś mnie nauczyła ta znajomość,przede wszystkim wiem już,że jeśli ktoś ma być mi bliski nie ma kompromisów. Przyjaciół można wybrać. Teraz,dzięki wszystkim tym nieudanym związkom mam najwspanialszego męża na świecie :) Głowa do góry,będzie dobrze ;)

Gość gość
NIE I Z DOSWIADCZENIA WIEM; ze nigdy nie ebdzie ta jednyna milosc11!!!!!!

Gość gość
nie i całe szczęście

gość 15.45 - a ja z doświadczenia wiem, że może to być ta jedyna miłość :) autorko - jeszcze kogoś spotkasz. 2 miesiące to ledwo zauroczenie, a nie poważny związek ;)