Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem wlaczyc pralki

Polecane posty

Gość gość

gość mam k***a dosc,mam 26 lat pralki nie umiem wlaczyc bo nie wiem jak matka mi nie pokaze,moge jedynie zniesc pranie i ona zalaczy,ale mnie szlag trafia,nie moge sobie zrobic prania tylko k***a ona musi zarzadac,siostra sobie sama pierze jej pokazala co i jak a mi nie a nie jestem jkas psuja czy cos nie chce mi sie zyc na kazdym kroku pokazuje ze ona rzadzi i to jej dom k***a

Gość sfddfsdfs
olej pralke . Ważne ze lody robisz nienagannie

Gość nikiforov
olej pralke . Ważne ze lody robisz nienagannie

Gość karzeł sw mikołaja
??? k***a mac

Powtarzasz się . Przeczytaj instrukcję obsługi i nie zakładaj po raz enty tego samego topiku .

Gość gość
to znajdź instrukcje i przeczytaj jak to sie robi, mój mąż się właśnie tak nauczył. ja nie mogłam mu pokaać bo w szpitalu byłam.

Gość gość
to znajdź instrukcje i przeczytaj jak to sie robi, mój mąż się właśnie tak nauczył. ja nie mogłam mu pokaać bo w szpitalu byłam.

Gość gość
wy nie rozumiencie,instrukcje gdzies matka schowala,a nawet gdybym sie nauczyla to co mi z tego jak matka by mnie zjadla ze sie rządze?ona mi nie pozwoli bo to jej dom jej sprzety a ja mam wiedziec ze to nie moje,tylko siostra ma specjalne prawa

Gość gość
to ty nie masz problemu z obsługą pralki (instrukcji mozesz poszukać w necie) tylko z matką. albo zaczniesz z nią rozmawiać i coś ugadasz, albo obsługi pralki nauczysz się jak sie wyprowadzisz.

Gość gość
ale ja mam dosc,tak to z matka mam problem

Gość gość
to my ci nic nie poradzimy. musisz sama z nią powalczyć. a jakie masz relacje z siostrą? może ona by ci cos poradziła?

Gość gość
Jakaś wyjątkowo niemanualna jesteś - obsługa podstawowych programów prania jest, w każdej pralce, zwykle banalną sprawą

Gość gość
Jakaś wyjątkowo niemanualna jesteś - obsługa podstawowych programów prania jest, w każdej pralce, zwykle banalną sprawą