Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta bez chleba i makaronow

Polecane posty

Gość gość

czy ktos nie je ani chleba a ni makaronow? jesli tak mozecie mi powiedziec co jesc zamiast chleba? jak wygladaja posilki, w sumie kasze mozna jesc ale na sniadanie np co?

Gość wilczy szaniec
owoce, warzywa, przetwory mleczne

Gość Olcia Dubicka
Ryż, kasza płatki owsiane jako dobre źródło węgla, jajka, serek wiejski, ryby, mięso, warzywa, owoce :) Ale to nie zawsze pomaga ;/ Mnie tego nauczyła pani u której opiekuję się dziećmi poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej jedno opakowanie w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrowym odżywianiem. I takim sposobem w miesiąc schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez GIS. Skład to tylko naturalne składniki co zarazem zwiększa mój spokój

Gość Kamila_890
Ja prawie nie jadam chleba. zastępuję go płatkami owsianymi i dietetycznym pieczywem chrupkim. Jem też sporo owoców i warzyw, no i oczywiście ryb. Do tego postanowiłam trochę kości rozruszać i chodzę dwa razy w tygodniu na zajęcia w klubie fitness. To mi pomaga w walce z nadwagą. Ale muszę się wesprzeć kapsułkami na odchudzanie - dokładnie tymi - www.skracaj.com/e06e.html , ponieważ na razie bardzo słabo idzie mi odchudzanie. A tu sylwester tuż, tuż.