Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romek_23

Szukam dziewczyny na wesele PŁN Polska

Polecane posty

Gość Romek_23

Witam, szukam dziewczyny która pójdzie ze mną na wesele mojego dobrego znajomego, wesele odbędzie się w 1 weekend stycznia oni sobie wymyślili, że chcą w śniegu :) Odbędzie się to w okolicach Torunia, oczywiście zapewniam transport, ubrania i wszystko co zechcesz + jakiś dodatek pieniężny. Warunkiem jest to, że chce aby to była ładna dziewczyna, której będą mi zazdrościć koledzy z czasów szkolnych. Nie będe ściemniał, że jestem jakimś przystojniakiem, bo to nieprawda, mam nadwagę i nawet nigdy nie byłem w związku, mam 175 cm i ważę ok 100kg, poprostu chce choć raz pokazać, że jestem kimś ponieważ akurat pieniądzy mam sporo. Czekam na propozycję.

Gość Romek_23
podaje mojego maila roman_23@o2.pl i jeżeli chodzi o stawkę to od tysiaka w górę za dwa dni tzn wesele i poprawiny.

Gość Romek_23
nie wiem piszę tu pierwszy raz wkońcu to forum dla kobiet nie wszystkie są grube i brzydkie i wierzcie stać mnie na ładną, aby jej zapłacić.

Gość Romek_23
czy ja wiem, raczej nie przegrałem, mam firmę informatyczną, która przynosi mi dochód o jakim większość z was może pomarzyć.

Gość Romek_23
na wesele sie wybieram i napewno nie pójde sam jeżeli nikt z tego forum nie chce iść to wasza strata są inne fora i portale na których myslę, że bez problemu kogoś znajdę.