Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego gardzicie porzadnymi i spokojnymi chlopakami

Polecane posty

Gość szczesliwaja
:)

Gość gość
chodzić jak swiadkowie Jehowy od drzwi do drzwi i pytać, czy tu taki mieszka, bo pilnie potrzebny na męża

Gość gośćAutor
gosc 21:14 no nie zartuj, ze trudno znalezc do seksu, a tymbardziej w dobie wszechobecnego k****arstwa. Wystarczy pokazac sie z dobrej strony tj. Ukazac wam to na co lecicie, czyli zadbany wyglad(sportowa sylwetka) i wydolnosc finansowa. Do tego pewnosc siebie. I Kobieta wtedy widzi, ze facet dobrze rokuje.

Gość gość
Nie, ścianach*

Gość szczesliwaja
Ten :) to do goscia 21:18

Gość gdzie takiego znajdę
chciałabym takiego spotkać... nie pogardziłabym :)

Gość gość
Porządny, znaczy Nudny :P

Gość gośćAutor
gosc 21:14 no nie zartuj, ze trudno znalezc do seksu, a tymbardziej w dobie wszechobecnego k****arstwa. Wystarczy pokazac sie z dobrej strony tj. Ukazac wam to na co lecicie, czyli zadbany wyglad(sportowa sylwetka) i wydolnosc finansowa. Do tego pewnosc siebie. I Kobieta wtedy widzi, ze facet dobrze rokuje.

Gość gość
nie przejmuj się, znajdziesz swoją połówkę, mnie musisz jej szukać po dyskotekach. czasem się okazuje, że kolega ma fajną siostrę, koleżankę, a może sąsiadkę. Bądz sobą.

Gość gośćAutor
To jest nie istotne za kogo sie uwaza autor. Widze, ze zdania sa podzielone, czyli porzadny taki z definicji moglby byc, ale juz z zadatkami na p**de w zadnym wypadku. Do szczesliwaja -pozrawiam szczerze. ;)

Gość gość
nie przejmuj się, znajdziesz swoją połówkę, mnie musisz jej szukać po dyskotekach. czasem się okazuje, że kolega ma fajną siostrę, koleżankę, a może sąsiadkę. Bądz sobą.

Gość gośćAutor
Morland. No nie do konca zostalo wyjasnione, skoro wystarczy, ze facet jest spokojny i juz ma latke pi|zdy przyklejona. Zwroc uwage, jak niektore kobiety nie znajac kogos nazywaja c***a, tylko sugerujac sie tytulem topiku.

Gość do tutejszych bab
właśnie w wiekszośc****kazałyście swoją prawdziwą nature - wredne złośliwe babska :D

Gość gość
nie zgodze sie z tym, ze domatorzy najlepsi :P w domu można zdziczeć :O

Gość gość
ale ile można w tym domu siedzieć :p zależy też co w tym domu robi, bo jak siedzi tylko przed tv to pisać mi się nawet o nim nie chcę :)

Gość gość
Nie gardzimy. Po prostu nie każdy porządny do nas pasuje. Mój były też sam siebie uważał za porządnego, a ja go uważałam za głupka. Ta z filmu Forrest Gump też właściwie go nie chciała, a taki porządny był :)

Gość gość
Morland co takiego tytul mowi, pytanie jak pytanie i jak widac wiekszosc kobiet gardzi porzadnymi. Dziwne, ze tego nie zauwazylas. I nie wazne czy to prowo, czy nie. A twoje wpisy nie tylko na tym topiku tez moga byc wskazowkami jak zycie przep*****lasz na kafe.

ta, cały tydzień jestem na necie po 2-3 godziny, a jak jeden dzień wejdę kilka razy na forum to życie przep*****lam. Oj dzieci, dzieci.

Gość gość
Oj jaka szybka odpowiedz i pominiecie tego co niewygodne. Czy to dlatego aby nie narazic sie kobietom ? W takich miejscach wlasnie ukazujecie prawdziwa nature ktorej nalezy byc swiadomym.

Do reszty tych bzdur odniosłam się wcześniej, nie lubię w kółko powtarzać tego samego.

Gość gość
Skoro są domatorami, to może wystarczy zapukać do ich drzwi? smiech.gif ­ Przykro mi- nie jestem akwizytorką :classic_cool:

Gość gość
Spokojnych i porządnych zaczynamy lubić z wiekiem, jak się przejedziemy. Ale c**** nie lubi nikt, tzn takich którzy nie nadają się do wspólnego życia bo zabiją się jak wezmą śrubokręt do ręki, a młotkiem złamią sobie nogę, którzy nie umieją "żyć".

Gość gosc autor
gosc 23:10 Tak znam tego typu sytuacje, jak to porzadni maja branie wsrod samotnych matek i sluza jako frajerzy ktorzy pomagaja wychowac dziecko po bad boyu. A kobiety pozniej smieja sie, jak facet nie slyszy -"niech chociaz dziecko ma dobre geny" Osobiscie wolalbym sobie zyly otworzyc, niz dopuscic do takiej sytuacji i ponizenia. A gosc ktory nie potrafi nic zrobic-naprawic to faktycznie c**a.

Gość gość
Ano z tym się zgodze, samotna matka szuka jelenia który będzie utrzymywał i łożył, patrzy przez pryzmat dziecka. Ale nie każda wolna kobieta ma dziecko :) Chodziło mi bardziej o to że jeśli Cię zrani jeden typ faceta to później takiego się unika, bo widzi się symptomy.