Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego gardzicie porzadnymi i spokojnymi chlopakami

Polecane posty

Gość gość
Ja nie gardzilam, jeden z takich jest teraz moim mezem i kocham go najvardziej na swiecie.

Gość kobiety skarby
Bo kobiety często lubią być prane po mordzie, wyniosły to prawdopodobnie z domu rodzinnego.

Gość gość
Kazda mowi, ze chcialaby porzadnego ktory by ja szanowal i nie puszczal sie, a pozniej okazuje sie, ze porzadny to najgorszy sort faceta wedlug kobiet.

Gość gałązka_śląska
Bo są nudni jak flaki z olejem. Przykre ale prawdziwe.

Gość gość
Nawet alkoholik, cpun, czy skrzywiony psychicznie ma wieksze szanse na kobiete niz taki porzadny i spokojny. Byle zaliczacz dyskotekowy, pozerek bije w przedbiegach spokojnego. Klamiecie, ze chcecie porzadnego aby wypasc dobrze przed otoczeniem i dlatego nie zamierzam was juz dluzej szanowac.

Gość gość
ale tu sa anonimowe wiec nie musza klamac czy stwarzac pozorow

Nie wiem w jakim środowisku żyjesz, ale porzadne kobiety porzadnym facetem nie gardzą. I albo szukasz wśród k*******now, albo nie potrafisz się odnaleźć, albo c**** jesteś a nie porządny i spokojny gość ;) obstawiam, ze to drugie.

Gość gość
ale p********ie, liczy się wygląd fizyczny.. bo miłości nie ma ! jest tylko pożądanie i przywiązanie... musi być ładny i nie mieć wady wymowy,

Gość barbiekiller
rokokowa panna ma 100% racji. Pewnie na disko-koorevki lecisz, dostajesz kosza i potem wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora...

Gość gość
Rokokowa dobrze pisze. Znm wieku dpokojnych i porzadnych facetow i zaden nie jest sam. Predzej lub pozniej znalezli swoje drugie polowy, w wiekszosc tez spokojne, normalne dziewczyny. Problem zaczyna sie gdy spokojny porzadny facet chcialby lachociaga ktorego pozazdrosciliby mu koledzy...

Gość barbiekiller
rokokowa panna ma 100% racji. Pewnie na disko-koorevki lecisz, dostajesz kosza i potem wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora...

Gość gość
Same uczycie aby was traktowac jak pogatunek i pokazujecie, ze wybieracie calkowite przeciwienstwo tego co deklarujecie. Patrzycie tylko na wyglad i oby byl wysoki co by do butow pasowal i kasa i kasa. Jestescie obludne, zakamuflowane, falszywe, podle i dlatego nie wolno wam ufac. Nawet w towarzystwie zenskim tylko podkladacie sobie klody jedna drugiej.

Gość gość
Zalezy tylko w jakim towarzystwie sie obraca. K***wki rzeczywiscie leca na kase. A ze zazwyczaj swoj ciagnie do swego to ,,bawcie" sie soba nawzajem, oszukujcie, oskubujcie' zdradzajcie, a na koniec poplaczcie na forum ze nue ma porzadnych kobiet.

Gość gość
rokokowa panna. c**a? -piszesz teraz o swoim ojcu, czy spokojnym bracie ? Bo tak wlasnie nazywacie spokojnych.

Gość gość
autorze, nikt normalny takimi nie gardzi

Gość mołki
porządny na tak tak, spokojny zdecydowanie na nie

Gość gość
rokokowa panna. Szczere -wypchaj sie ze swoim wspolczuciem dlatego, ze z racji tego iz jestes kobieta nie jestes zdolna do wspolczucia, czy szczerosci.

Ja spokojnego nazywam spokojnym, a c**ka c**kiem :) i nie gardze ani jednym, ani drugim. Tylko nazywam rzeczy po imieniu. Zabolalo? Czyli c***** a nie zagubiony gość? :p

Gość gość
"Same uczycie aby was traktowac jak pogatunek i pokazujecie, ze wybieracie calkowite przeciwienstwo tego co deklarujecie. Patrzycie tylko na wyglad i oby byl wysoki co by do butow pasowal i kasa i kasa." Ja nie wybrałam przeciwienstwa ktorego szukalam. Mial byc wyksztalcony i miec dobra prace aby mogl zapewnic rodzinie dobre zycie, mial byc wysoki bo niskich nie lubie i sama jestem wysoka, mial miec poczucie humoru i dystans do swiata, bo nudziarzy i ponurakow nie trawie. No i nanjwazniejsze mial mnie kochac i kocha i jest moim mezem:) P.S. spokojnym i najwspanialszym na swiecie

Gość gość
Spokojny to nigdy nie to samo co c**a. Spokojny facet to taki ktory nie potrzebuje skokow adrenaliny, podrywow, zdrad itp. A c**a?c**a nigdy nie odezwie sie pierwszy do kobiety, siedzi przed komputerem i onanizuje se do pronosow zamiast zaprosic jakas swoja normalna kolezanke na kawe i pogadac - tak po prostu. Wiec ja uwielbiajaca porzadnych i spokojnych facetow doskonale rozumiem co rokokowa miala na mysli

Gość gość
Padlo tylko slowko spokojny i juz przypisywanie, ze c**a. Ciekawe w jakim ty obracasz sie towarzystwie chamowo. :D

Gość gość
a nie przychodzi wam do tych łepetyn że ktoś miał problemy w domu albo zgwałcili jakaś pane i temu nie wychodzi do ludzi nie to najlepiej kogoś przezywać ;/

Gość gość
rokokowa panna. Zgubilas tatusia ? Szczere -Wypierdalaj stad.

Gość gość
rokokowa panna. Zgubilas tatusia ? Szczere -W*********j stad.

Gość gość
haha :) spokojny porządny dla was równa się cipie?? spokojny to może być z charakteru porządny może być jako wierny, sprawiedliwy! taki porządny i spokojny może być też zabawny i zabawowy

Gość gość
haha :) spokojny porządny dla was równa się c***e?? spokojny to może być z charakteru porządny może być jako wierny, sprawiedliwy! taki porządny i spokojny może być też zabawny i zabawowy