Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet z ktorym sie spotykam idzie z kolezanka na studniowke

Polecane posty

Gość gość

Zalezy nam na sobie, ale nie powiedziałam mu że nie podoba mi się ze idzie z inna na studniówke, bo uznalam że skoro nie jestesmy jeszcze razem to nie wypada...ale mimo to zle sie z tym czuje. co sądzicie?

Gość gość
widocznie jemu zależy mniej, trzyma dwie sroki za ogon

Gość gość
Wiesz co jak byłam kiedyś z innym chłopakiem to ten pozwolił żebym poszła z kolegą na wesele... A potem żałował i co pół godz wydzwanial... Ja bym sie nie zgodziła... Chociaż zalezy jakie Was relacje wiążą.....

Gość gość
Przyznam, że też by mi się nie podobało, delikatnie mówiąc. Czy on z tobą ustalał to wcześniej, czy po prostu zakomunikował ci, że idzie?

Gość gość
oboje dazymy do czegoś więcej, były juz pocałunki itd, czuje ze zalezy mu na mnie..mieszkamy daleko od siebie a mimo to przyjezdza często spory kawał drogi zeby się ze mna zobaczyć. Niby to tylko kolezanka, którą po prostu lubi no ale...jednak wiadomo, studniowka, zabawa, alkohol, taniec zbliza :(

Gość gość
oboje dazymy do czegoś więcej, były juz pocałunki itd, czuje ze zalezy mu na mnie..mieszkamy daleko od siebie a mimo to przyjezdza często spory kawał drogi zeby się ze mna zobaczyć. Niby to tylko kolezanka, którą po prostu lubi no ale...jednak wiadomo, studniowka, zabawa, alkohol, taniec zbliza :(

Gość gość
i bedzie sie ****** po studniowce

Gość gość
Powiedział, że kolezanka zaprosila go na studniówke i ze się wstepnie zgodził i wtedy popatrzał na mnnie jakby oczekiwał mojej reakcji i odpowiedzi, a ja glupia powiedzialam ze jak chce to niech idzie sie pobawic :(, teraz zaluje

Gość gość
Dziwne, przyjezdza do Ciebie taki `kawal drogi` a na studniowke zaprasza inna panne...ja bym tego tak nie zostawila, powiedzialabym mu, co mysle ...bardzo nie gentelmenskie:)

Gość gość
Ona jego zaprosiła, nie on ją

Gość gość
To powiedz mu, ze Ci to nie odpowiada, ze to nie fair....

Gość gość
Mnie kopnal facet tuz przed studniowka,nie mialam z kim isc.Poprosilam znajomego,zgodzil sie.Swojej dziewczyny nie poinformowal,by nie robila scen,ja sie nie wtracalam.Ale naprawde nie bylo powodu do zazdrosci.Bylam sierota bez pary,zrobil mi przysluge,ale na miejscu jego laski tez bym sie najezyla.Na Twoim tez.Uwierz,nie zawsze kazda laska ma zle zamiary.W kazdym razie ja nie mialam.Bylo ok i tyle.Bez podtekstow.

Gość gość
I co z tego, ze to ona go zaprosila a nie on ja...przeciez miedzy nimi cos sie `rodzi`, cos jest, cos moze byc....a to ze ona go zaprosila, to tez chyba cos znaczy:)

Gość gość
k***a co za ludzie!Ty z 19.22,skad wiesz,po ch*j jatrzysz?!J***** jasnowidz sie znalazl!Zlosliwy bydlak z mania przesladowcza.Tfu!

Gość 15latrazem
gosciu 19:50, lewa nozka sie dzisiaj wstalo...a polskiego to gdzie sie uczylismy...pod budka z piwem..nie bardzo rozumiem twoja odpowiedz...jeszcze raz poprosze...bydlak z mania przesladowcza rodzaju zenskigo:)

Gość gość
A to juz Twoj problem,ze nie rozumiesz.

Gość gość
Zapewne, masz racje:)

Gość gość
A to jest jego studniowka czy tej kolezanki? Bo jesli jego to byloby chamskie z jego strony isc z nia a nie z Tobą Jeśli jej studniówka to wiesz ona może nie ma z kim iść a się tylko przyjaźnią, ja byłam z bratem koleżanki który miał wtedy dziewczynę, a mnie miesiąc przed studniówką zostawił chłopak... Jego znałam od dzieciaka bo z tą koleżanką od zerówki się przyjaźniłam. A dziewczyna jego nie robiła problemów bo też znała sytuację