Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o tesciowych raz jeszcze

Do tesciowych o tesciowych raz jeszcze

Polecane posty

czytam tak tu i czytam coraz wiecej pojawilo sie mamusiek ktore najezdza na synowe ze takie nie dobre .... a moze popatrzycie w druga strone ? wy zawsze jako tesciowe jestescie takie idealne sama mam tesciowa z piekla rodem wtraca sie do wszystkiego mimo ze mieszkamy tysiace kilometrow od niej chciala by prowadzic u nas ksiegowosc , jesli syn powie ze np. kupilismy nowy tv ta juz lamentuje z kad na to pieniadze lo boze i ojeju z kad wzioles mnie traktuje jak powietrze , non stop dzwoi do synka , wysyla mu kartki z zyczeniami ze zyczy mu wolnosci ? a ja ta kobiete i ona mnie widzialam 3 razy w zyciu ze wzgledu na odleglosc ? teraz problemem jest to ze nie pracuje mianowice jestem w ciazy ( trzy ciaze juz stracilam ) wiec w tej nieda sie pracowac i to tez jest tragednia jak to jej synek moze pracowac a synowa nie i jeszcze brac pieniadze od jej synka przeciez to jej (mamusi) powinnien wysylac najlepiej co tygdoniowo jak tylko dostanie wyplate bo jej sie nalezy pomoc ..... i jak tu zyc z taka tesciowa i rzeczywiscie nie zabraniac kontaktow z matka meza ? czasami sie nieda ...

Gość gość
ile takich tematow jeszcze bedzie od ciebie?Widzisz ,ze ludzie odpisuja i wymyslasz.Ty napewno nie beziesz lubiana przez tesciowa bo jestes intrygantka i obludnica.

Gość gość
a ty do jakiejś szkoły chodziłaś?

napisalam tutaj pierwszy raz Dzisiaj :) chyba mnie z kims pomylilas , napewno nie do polskiej nie mieszkam w polsce urodzilam sie tylko tam :)

Gość gość
to tam siedz ,tesciowa bedzie miala spokojne zycie.

Gość gość
z kat mnie rozwaliło skąd się pisze matolico

Gość gość
zagraniczna matolica

nie musisz odrazu mnie wyzywac , pisalam juz nie mialam stycznosci z polska gramtyka , pisze tak jak slysze :) ale coz polska metalnosc ....

Gość gość
to po jaki chooj wzięłaś Polaka???

Gość gość
dobre pytanie.

Gość gość
dobre pytanie

Gość gość
i to jest polska mentalność to że byłaś nieukiem najlepiej zwalić na brak kontaktu z jezykiem polskim (ło matko!) albo dysleksję ! MATOLICA !