Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_19

Co myślicie o związku 19 latki z 43 letnim facetem

Polecane posty

Gość Anka_19

jesteśmy ze sobą pół roku on naciska na dziecko co myślicie ? czy to nie za szybko ? kocham go

Gość gość
p******* zapłodni, zostawi

Gość Anka_19
mówi, że mnie kocha dla mnie zostawił żone, ona nie mogła mieć dzieci i on chce je mieć ze mną, rozumiem go ale czy to nie za wcześnie ? on mówi, że później to dziecko może mieć downa.

Gość gość
ty naprawde jestes glupia czy udajesz?

Gość Anka_19
dlaczego głupia ? ja go kocham i to bardzo on jest cudowny.

Gość Koszyczek123
haha downa to on chyba ma! to nie jest zależne od wieku faceta! on chce tylko, żebyś mu dziecko urodziła :D 19 lat? nie marnuj młodości

Gość Anka_19
od 3 miesięcy mieszkamy razem on o mnie dba ja zaczęłam studia on pracuje, jest bardzo kochany robi mi śniadanka do łóżka, byliśmy na dwuch fajnych wypadach w górach, naprawde jest super, ale nie wiem co robić z tym dzieckiem.

Gość gość
wez sie za nauke ,a nie rodzic dzieci.

Gość Anka_19
chamskie komentarze możecie sobie darować.

Gość paulenka
o boże, on mógłby być twoim ojcem - ale to nie moja sprawa. Jeśli jesteście zakochani i się kochacie to nikt nie będzie miał nic przeciwko. Ale zastanów się nad posiadaniem dziecka bo ty jesteś bardzo młodziutka a dziecko to jest odpowiedzialność na całe życie. tą małą istotke możesz mieć za 2-3 lata a teraz się wyszaleć. Nie słuchaj co on mówi że dziecko może mieć downa bo jeszcze wykracze... Przemyśl to

Gość Anka_19
ja już jestem dojrzała, a on wygląda naprawdę bardzo młodo gdzieś na 30stke, bardzo dna o siebie i tak bardzo tej różnicy wieku nie widać.

Gość gość
prowokacja. Facet 43letni zanim by zamieszkal z kobieta, upewnilby sie ze maja takie same plany jesli chodzi o dzieci.

Gość Anka_19
byłam wcześniej w jednym związku, odnośnie dziecka mam mu dać znać co o tym myśle jutro on zrozumie jeżeli sie nie zgodze.

Gość gość baba herszt
aniu daj sobie spokoj,chce cie udupic i dlatego te sniadanka do lozka,jak sie dziecko urodzi wszystko sir zmieni kobieto

Gość gość
Czemu nie, kochasz go, on kocha Ciebie - zycze szczescia..nie sluchaj glupich komentarzy zagubionych nastolatkow:)

Gość gość
on chce tylko i wyłącznie jednego- mianowicie, chce przekazać swoje geny!!!! zostawił żonę, bo nie moze mieć dziec****ewnie dodał do tego jeszcze inne historie, jaka to ona niedobra (ciekawe, co ona mogłaby powiedzieć, na ten temat)... ty jestes młoda, prawdopodobnie płodna, do ******** tez dobra bo mloda i jędrna... down jak ma być to w każdym wieku może, moja ciotka rodziła przed 40-tką, babcia ojca urodziła jak miała 43 lata, i jakoś dzieci z zespołem downa nie urodziły- autorko, obudź się póki nie jest za późno, chyba że jesteś bardzo naiwna

Gość gość
gość od 3 miesięcy mieszkamy razem on o mnie dba ja zaczęłam studia on pracuje, jest bardzo kochany robi mi śniadanka do łóżka, byliśmy na------ dwuch ----fajnych wypadach w górach, naprawde jest super, ale nie wiem co robić z tym dzieckiem byk na byku i studiajezyk.chyba kierunek k*qqrwoznactwo.

Gość gość baba herszt
etam 43 lat facet i dzieci

Gość gość
Dziewczyno kochasz go a on Ciebie..czemu radzisz sie innych? To twoje zycie................

Gość gość baba herszt
ja to z michalem3 bym sie spotkala :D

Gość gość
facet mógłby być Twoim ojce :D Jak ja miałbym tyle lat, to bym się z dzieckiem nie umawiał, a tym bardziej wiązał.

Gość Anka_19
tak chciałam zapytać koleżanki też mi odradzają, ale ja jednak w głębi duszy chce z nim być czuje sie taka kochana, naprawdę dobrze mi z nim.

Gość gość baba herszt
aniu tylko pamietaj:bierz z nim slub i dzieci rodz:) a on niech pracuje na was

Gość gość baba herszt
ty gosciu a ile masz lat?

Gość gość
Ja mam 27 lat i z dziewiętnastką bym się nie związał, a co dopiero gdybym miał 47! Toż to przepaść intelektualna, emocjonalna, inne światy,

Gość gość
Chore, ponieważ zbyt duża różnica wieku. Ojciec i córka. To nie ma przyszłości.

Gość Anka_19
ślub on zaproponował w czerwcu, moi rodzice też nie są zachwyceni tym faktem, ale on naprawdę dobrze wygląda i oni byli zaskoczeni, że ma tyle lat, mama odradza mi narazie dziecko.