Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka lina

Jak poderwac faceta ktorego zna sie tylko z widzenia

Polecane posty

Gość kafeterianka lina

Macie jakies sposoby, by go zagadac? Czy wypada od razu zaproponowac spotkanie, czy najpierw lepiej pogadac o niczym?

Gość gość
prowo polskie kobiety nie podrywają faceta chyba, że zagraniczny, żonaty, bogaty

Gość gość
lepiej poobserwuj g, ja sie umowilam z takim i teraz ciagle pisze a nie przypadl mi

Gość kafeterianka lina
No ja bym chciala poderwac polskiego, wolnego a czy bogaty to nie wiem

Gość kafeterianka lina
A jak go zagadalas? Tego znam juz dosc dlugo - z widzenia - odchylen w nim nie zauwazylam

Gość gość
Znasz go z widzenia a powiedz mi czy wogóle się witacie gdy się mijacie, pytam bo chcę ustalić na jakim etapie znajomości obecnie jesteście, powiem wprost, jeśli on jest nie śmiały to Ty pierwsza musisz się wysilić i odezwać bo inaczej on się będzie wstydział i ty również więc będziecie się tylko mijać a to do niczego nie prowadzi, na początek możesz powiedzieć coś w stylu: Ale zimno się zrobiło nieprawdaż ? albo a u ciebie choinka już ubrana? pamiętaj że do końca roku coraz bliżej a co za tym idzie noc sylwestrowa, chcesz ją spędzić sama? więc nie marnuj czasu, a co ci szkodzi spróbować. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość kafeterianka lina
Znamy sie z tylko widzenia, nie witamy sie tylko wymieniamy spojrzeniami. On chyba niesmialy nie jest, za to ja jestem:( Nie mam pojecia jak przeskoczyc etap znajomosci, zebysy sobie chociaz "czesc" mowili

Gość gość
Powiedz mu, że masz mokro. I, jeśli chce, może to sprawdzić. :classic_cool:

Gość gość
To zależy w jakich okolicznościach się mijacie, na ulicy na przystanku w tramwaju czy w pracy, to wszystko ma znaczenie, ty niestety nic nie powiedziałaś więc jak mamy ci doradzić? potrzebuję więcej szczegółów.

Gość kafeterianka lina
Mijamy sie w pracy na korytarzu, jest to duze centrum handlowe i kazdy pracuje gdzie indziej

Gość gość
patrzę, ze ktos tu chętnie udzieli porady, to może ja zapytam - jak poderwać faceta na kursie jezykowym?

Gość gość
Ty z kursu - podobno podrywalas a gosciu nie zalapal, to co jescze sobie nie dalas na luz ?

Gość gość
a jaka branża, co on sprzedaje i ty co sprzedajesz, może idź do niego i coś kup może tam będzie możliwość zagadania, powiedz mi czy jak się mijacie to czy patrzysz mu się prosto w oczy a on tobie czy mijacie się bez spojrzeń, ty koło niego przechodzisz czy on koło ciebie?, może jak go będziesz mijać to zrób tak żeby c***ortfel wypadł, on zauważy i ci go odda albo oddzwoni jeśli szybko się oddalisz, jest wiele metod na zagadanie ale znów za mało mi powiedziałaś i nie wiem jak mam ci doradzić bo wszystko zależy od okoliczności.

Gość kafeterianka lina
Widzimy sie jak przechodzimy obok swoich sklepow i patrzymy sobie w oczy i mysle, ze on sie moze domyslac, ze cos jest na rzeczy

Gość kafeterianka lina
Okolicznosci w sumie nie ma zadnych, chyba ze ktores pojdzie do drugiego sklepu. On do mnie nie przyjdzie, bo to branza odziezowa dla pan a on pracuje w telefonach - inna siec niz moja ;) zostaja spojrzenia na korytarzu