Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śluz z odbytu u 5 tygodniowego niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Hej mam wielki problem mam 5 tygodniową córeczkę na początku dawałam jej mleko bebilon to miała odruch wymiotny po nim to zmieniłam na nan pro to miała po nim zaparcia prężyła się i wybudzało ją to ze snu więc zmieniliśmy na bebilon z tędęcią do kolek i zaparć wszystko było ok mniej się prężyła (ale się prężyła) , ale gdy mleko się nam skończyło to mąż pojechał do sklepu po nie i niestety nigdzie nie było tego mleko więć wziął HIPP BIO COMBIOTIK a po tym mleku pręży się śpi w dzień 15 i się budzi i tak co godzine pręży się , kupka jest gliniasta (ale muszę jej pomagać WINDI) i na dodatek leci jej mało ale leci taki śluz z o***tu. Proszę o pomoc mam zmienić mleko na bebilon z tędęcią do kolek i zaparć czy poczekać do pozniedziałku skonsultować się z lekarzem? dodam ,że używamy kropelek SAB SIMPLEX i herbatkę z kopru włoskiego i dopajamy woda.

Gość janinazkomina
ja bym radzila wybrac sie do lekarza, to delikatna sprawa bo to jest niemowlak i jego wszystkie narządy sa niezwykle czułe i wrazliwe.. byc moze nawet nie jest to sprawka mleka ale mała moze miec problem z jelitkami..

Gość gość
Gdybyś karmiła mlekiem z piersi nie byłoby takich problemów!